Comentarii pe articolul Economistul-sef al FMI: Ce-i mai rau abia urmeaza


Nu suntem pregatiti pentru ce urmeaza

Marian Miclea la 24 Noiembrie 2008, ora 12:43
Nu suntem pregatiti pentru ce urmeaza
Foarte corect .Intrebarea pentru noi romanii este daca exista perceptia aceasta si la nivelul factorilor de decizie.Eu cred ca avem ghinion cu anul electoral si cu o clasa politica interesata de propriile avantaje.In plus nu stiu daca BNR este pregatita sa actioneze atat de rapid pe cat s-ar cere in conditiile actuale ,care se agraveaza cu fiecare zi.Blocajul financiar , lipsa de interes al bancilor(care atentie in marea majoritate sunt banci cu capital straian) pentru creditarea economiei si populatiei este extrem de grava.
Ma astept la evolutii foarte neplacute in economie in scurt timp.Din pacate nu avem oameni in pozitii cheie care sa actioneze RAPID si COMPETENT.Singurul nume de care se leaga sperantele politicienilor este Mugur Isarescu. Cam putin .
Edy la 24 Noiembrie 2008, ora 15:06
Romania va merge in virtutea inertiei. Iar Mugur Isarescu nu este decat un normal lucrator Bancar. Am citit declaratiile lui cand a inceput criza si daca intradevar gandeste asa si declaratiile lui sunt in conformaintatea cu modul lui de a vedea prolblema actuala este depasit de evenimente.

Iar Romania nu are ECOMONIME. Ar fi de ajuns sa nu se fure asa de mult . De Programele Europene sa beneficieze oamenii normali .
Noi nu avem infrastructura . In astia 3-4 ani sa reusim sa facem autostradele BUCURESTI - Cluj
Iasi-Cluj
Iar din STATUL(Primarii...) sa dea proiecte prin rotatie la Firmele REALE locale . Pentru cati bani am putea primi de la UE am fi la ADAPOST pentru 3-4 ani.
Proiecte sunt in CONSTRUCTII, IT, INDUSTRIA USOARA, TURISM, AGRICULTURA.. ar acoperi c-am tot. DAr probail POLITICIENII ROMANI sunt prea avari si hoti ca mai tota populatia acestei tari
Iar cand economia isi revine sa putem avem o infrastructura care sa suporte o crestere economica.
Remus Nitu la 24 Noiembrie 2008, ora 17:25
Este adevarat ca numai BNR-ul a actionat intr-un mod pozitiv de cand s-a declansat acesta criza.
De la Guvern nu ma asteptam sa intreprinda ceva. In tarile dezvoltate s-au facut investitii masive in infrastructura in perioadele de criza, si astfel s-a rezolvat si o problema sociala dar si o necesitate nationala. Domni nostri din Guvern sau Parlament sunt rupti total de realitatile economice, cu exceptia propriilor afaceri.

Sa speram ca infuziile de capital din SUA si Germania vor accelera redresarea economiei mondiale.

  Inapoi la articolul Economistul-sef al FMI: Ce-i mai rau abia urmeaza

Setari Cookie-uri