Comentarii pe articolul Cum incepi o afacere pe timp de criza


Vreau si EU.

Ionel Ungureanu la 24 Noiembrie 2008, ora 16:15
Vreau si EU.
Sunt interesat de aceasta afacere, poate fi o afacere de viitor iar pentru inceput nu este nevoie de prea multi bani. Vreau mai multe informatii si daca se poate sa iau legatura cu cineva cu experienta pentru a afla mai multe detalii.
Sebadin Suliman la 24 Noiembrie 2008, ora 18:03
Este posibil sa faci bani si fara sa fie nevoie de investitie initiala mare .Dar sa fii suficient de harnic si ambitios .Daca sunteti interesati dati un mail : teamnetwork21@gmail.com.
Hot Gasoline la 24 Noiembrie 2008, ora 18:24
Doamne apara si pazeste!!!!Am ras cu lacrimi!!!!
Deaconescu Gabi la 24 Noiembrie 2008, ora 18:50
cum aflu mai multe detalii???va multumesc.
John Torjo la 25 Noiembrie 2008, ora 10:31
Ce vrei si tu? Nu vezi ca articolul e general, si ca se refera la faptul ca daca ai o idee buna, poti sa o incepi cu o investitie minima?

Best,
John
Man la 25 Noiembrie 2008, ora 14:21
Cel mai prost articol! Numai generalitati. E de ras, serios! (ideea asta ti-o poate da si un pusti de 15 ani, fara studii economice)
Nan Florentina la 25 Noiembrie 2008, ora 17:44
Criza sau nu...sfatul meu este sa nu va grabiti sa va faceti firma, mai intai consultati-va cu un contabil si un jurist bun, reflectati indelung....O firma se face usor, se mentine mai greu...Poate deveni o povara...Un contabil nu va da solutii de afaceri dar va poate avertiza in legatura cu obligatiile fiscale ....deci, inainte de toate planuiti pana la amanunt afacerea, puteti chiar s-o si porniti, si daca vedeti ca incepe sa mearga abia atunci luati in serios si-n cacul infiintarea unei firme....Poate pare ciudat dar va impartasesc din experienta ultimilor...20 de ani ! Baftaaaa!!
Cristina la 26 Noiembrie 2008, ora 09:31
sunt interesata de aceasta afacere si doresc sa fiu indrumata in acest sens.
Denisa Irene Apostol la 27 Noiembrie 2008, ora 17:22
Pentru Man: Prezentam obiectiv opiniile celor avizati din piata, in acest caz un antreprenor care a dezvoltat mai multe afaceri - inca o data spun, o opinie generala, a unei persoane avizate. Daca va deranjeaza ceea ce s-a scris sau opinia acestuia, mai bine va rezumati la conversatiile cu pustii de 15 ani, fara studii economice, dupa cum ati spus.

Pentru toti cei care vor detalii picante: De multe ori, afacerile se bazeaza pe idei simple si nu exista "retete" de urmat, doar sfaturi, asa cum am prezentat si in articol (de exemplu, vezi magazinele online sau vanzarile de produse de pe bloguri).

  Inapoi la articolul Cum incepi o afacere pe timp de criza

Setari Cookie-uri