Comentarii pe articolul Petrolul s-a scumpit pe pietele internationale dupa asasinarea lui Benazir Bhutto


CREDE CINEVA CUM CA ASASINAREA LUI BHUTTO ARE VRE-O LEGATURA CU SCUMPIREA PETROLULUI?

Ioan Danila la 28 Decembrie 2007, ora 03:31
CREDE CINEVA CUM CA ASASINAREA LUI BHUTTO ARE VRE-O LEGATURA CU SCUMPIREA PETROLULUI?
Parerea mea e ca afirmatia de mai sus e o supozitie si nu o certitudine.
Speculatiile cu petrolul si materiile prime de prima categorie le fac detinatorii acestor bogatii si in special statele pentru a-si mari marja de venituri in favoarea tuturor celor ce sunt implicati ca detinatori a unor astfel de materii prime, avind in vedere explozia dezvoltarii consumatorilor.
Personal consider ca Statele dezvoltate sunt respnsabile pentru astfel de situatie deoarece nu fac nimic in a stopa cresterea preturilor, in special a petrolului care constituie axul central al functionarii tuturor rotitelor unor economii dintr-o tara sau alta, a vietii insa-si daca va ganditi mai bine.
Asasinarea lui Bhutto face parte dintr-o politica de putere interioara sustinuta de factori externi asa cum sa intimplat si continua sa se intimple in lume. Fiecare Tara are criminalii si tradatorii ei asa cum si noi am avut atunci cind conducatorii nostrii ca, Stefan Cel Mare, Mihai Viteazu, Alexandru Ioan Cuza, Gheorghe Gheorghiu Dej, Nicolae Ceausescu si multi altii precum generalul Milea si Guse, au fost asasinati, chiar daca unora li sa pus de catre guverne sau medici alte diagnosticuri de suicid sau boli incurabile.
La ce sa ne asteptam in continuare? Nu stiu. Vine 2008 si, vom trai si vom vedea.
Ioan Danila - Vaslui
Daniel Ivan la 15 Ianuarie 2008, ora 11:21
Eu astept ca petrolul sa se scumpeasca atat de mult incat sa nu mai fie fezabil din punct de vedere economic.

  Inapoi la articolul Petrolul s-a scumpit pe pietele internationale dupa asasinarea lui Benazir Bhutto

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile