Comentarii pe articolul Romanii nu sunt entuziasmati de superiorii lor


Nu ne punem cu sefii

Ioana Frantescu la 28 Decembrie 2007, ora 09:26
Nu ne punem cu sefii
Asa e in tara asta decand ma stiu.
Am doar 32 ani . Nu stiu daca sunt in masura sa spun ceva la modul general despre toti care sunt angajati.
Insa am lucrat in multe domenii: asigurari,invatamant si acum in MIRA.
Peste tot este o oarecare rigiditate. Sefii din Romania nu au etica ,se incearca un fel de a ti se pune pumnul in gura. Vrei asta?Nu? Pa! Eu nu am avut probleme cu sefii ,deocamdata,insa vad nedreptatea care se face uneori altora,afectand binenteles si pe mine si altii .
E greu sa spui ceva fiindca nu stii daca place sau nu asta sefilor tai. Poate ,uneori se rezolva situatia,si spun asta fiindca s-a intamplat sa vad ca i se face un bine cuiva,dar la o discutie mai personala cu persoana respectiva am inteles ca antipatia din partea sefilor mai mici e mai grea de dus in spinare,decat cea a sefilor mari. Deci , zicala ca pana la Dumnezeu te maninca sfintii e reala, si la noi in Romania e la un nivel cras.
Multi acum pleaca la munca in alte tari ale Uniunii si fac foarte bine deoarece aici in Romania la timpul actual inca trebuie sa platesti vreo 20 de ani rate pentru o casa ,masina si lucrurile tale,deci toata tineretea ta.Nu mai spunem de faptul ca o locuinta acum in Romania costa ca la Paris sau alte locuri mirifica din Europa. Romanii nu stiu sa se faca respectati. Nu stiu sa-si aprecieze adevarata valoare. Au devenit fricosi vanzandu-se pe nimic altor tari ,care conduc aceasta uniune falsa ,din punctul meu de vedere. Cum sa mai cred in autoritati,daca acum litrul de benzina e asa de scump,cand traiul din Romania e mai scump ca in Ungaria sau Bulgaria? Cu ce ma incanta pe mine asta ca sunt in U.E. daca nu pot sa fac o casa copiilor mei( doar sa platesc rate la banci vreo 20 ani de acum incolo),cand pentru un concediu trebuie sa mai strang vreo 200 lei pe luna ca sa putem, de , si noi sa ne simtim bine,daca nu pot sa ii raspund imediat copilului meu de ce nu pot sa-i iau bicicleta aia,ca trebuie sa-i spun : stai dragul mamii ca anul acesta,pe langa ratele de la banci pentru tot ce vezi tu aici,casa, masina , mobila ,PC,etc trebuie sa strang bani si pentru concediu ca sa mergem la mare in vacanta de vara,deci la anul in vacanta viitoare mami iti ia bicicleta. Eu am doi copii,dar acolo unde sunt mai multi?Ce saraca e Romania. A fost si tot asa va ramane. Sper macar ca suntem mai credinciosi decat imbuibatii astia care ne ghideaza ....

  Inapoi la articolul Romanii nu sunt entuziasmati de superiorii lor

Setari Cookie-uri