Comentarii pe articolul Povestea unei afaceri de familie pe piata mobilei de lux din Romania


Optiunile sunt binevenite!

Elena la 27 Noiembrie 2008, ora 12:34
Optiunile sunt binevenite!
Vor exista mereu oameni care prefera mobila de lemn masiv si carora le displace acel mobilier clasic - acela se lasa de obicei mostenire la noi, cu mare mandrie! - greoi, sufocant si care, chiar frumos si bine intretinut fiind, se potriveste in spatii imense, cu un anumit stil. E o chestiune de gust si de stil personal. Mobilierul Casa Enrique e durabil si in acelasi timp usor, gratios, perfect finisat si pur si simplu frumos, cu linii atent desenate. Si discret, nu isi tipa strident valoarea. E un mobilier pentru cunoscatori sau pentru oameni care nu vor sa epateze, sa sara in ochi, dar accepta doar ce e mai bun. E ca o femeie foarte frumoasa, machiata si imbracata extrem de discret.
Rhyann la 6 Aprilie 2009, ora 16:14
Ai ma!!!

Pai o femeie frumoasa nu are nevoie sa fie cosmetizata si nici sa i se faca reclama. Ca se vede cand e frumoasa, daca chiar e....

Mobilierul e minimal, nu stiu cat de modern, lasa mult spatiu liber, dar e prea putin functional, ca nu ai unde sa pui mai nimic. Imaginati va o casa cu 2,3 copii care merg la scoala. Sa zicem ca dai pe 2 scanduri 5000 de euro!!!? E absurd sa platesti o asemenea cifra ca sa NU AI MOBILA IN CASA!!!!!!
Nu cred ca e cazul. Iar de lasat mostenire asa ceva mi se pare absolut hilar.

Nu mai vorbim de cat de rafinati sunt clientii care cumpara asa ceva, ca am ras destul azi....Ar fi suficient sa arunce o privire pe niste site-uri de specialitate ca sa vada mobila de avangarda adevarata. Si preturile sunt tot in jur de 5, 6000 de euro.

  Inapoi la articolul Povestea unei afaceri de familie pe piata mobilei de lux din Romania

Setari Cookie-uri