Comentarii pe articolul UniCredit: Dobanzile la credite vor creste de anul viitor


Dobanda credit

Cristina Matei la 1 Ianuarie 2008, ora 15:59
Dobanda credit
Ciudat!In noiembrie se vorbea de cresterea dobanzilor iar in decembrie "posesorii" de credit imobiliar de la Unicredit au primit scrisorica prin care se anunta micsorarea dobanzii cu 2 procente!!!!
Nu va speriati!Miscarea aceasta nu ma avantajeaza pe mine ca imprumutat!Au avut grija sa creasca comisiomul de administrare cont de la 0.2% la sold la 0.5%.
Ca sa intelegeti mai bine:am un credit imobiliar la Unicredit, contractat in martie 2007.Dobanda e variabila, 5.95% la incheierea contractului, mai exista si un comision de administrare de 0.2% la sold.Am imprumutat 31 000 euro pe 25 ani.Ca sa va faceti o idee, din 263 euro cat am platit prima luna 11.43 e rata principala,189.57 dobanda iar 62.00 e comisionul de administrare.La sfarsitul celor 25 de ani o sa restitui bancii 72 000 euro.
Numai ca, prin manevra de micsorare a dobanzii dar marire a comisionului, rata mea lunara a crescut la 318 euro!La cat o sa ajunga daca o sa creasca si dobanda?
Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca in contract nu scrie nimic de comisionul asta de administrare, cum ca ar fi variabil!
As avea nevoie de un sfat, daca ma puteti ajuta!Mi se pare ca sunt total lipsiti de profesionalism!

  Inapoi la articolul UniCredit: Dobanzile la credite vor creste de anul viitor

Setari Cookie-uri