Comentarii pe articolul Care este cel mai potrivit moment pentru a cumpara o locuinta


cine poate cumpara, om s-a facut

Realist la 3 Decembrie 2008, ora 14:09
cine poate cumpara, om s-a facut
Cei care pot prinde locuinte la preturile actuale sunt foarte norocosi. Mi se pare complet stupid sa astepti ieftiniri miraculoase, platind in acest timp chirie.

De celalta parte exista vanzatorii. Numai cei disperati, cu mare nevoie de bani, vor vinde la preturile actuale. Altfel n-au nici un motiv sa o faca, tinand cont ca abia peste 75 de ani vom ajunge la media europeana in privinta raportului populatie/mp locuinte construite. Iar comparatia cu preturile din Occident nu poata fi facuta, intrucat la ei piata e deja saturata.
Catalin Lascu la 3 Decembrie 2008, ora 16:01
Eu cred ca in afara de Ionut Bordei care atinge cat de cat o parte din cauze, cu tot respectul , nu prea ati nimerit-o cu modul in care gandeste un potential cumparator. Ma refer la cumparatorul nevoit sa faca un credit ca sa cumpere apartament, nu la cei care "desi au bani, asteapta", cumparator care in acest moment are multe alte griji in fata recesiunii, in afara grijii restituirii creditului si care simte corect ideea ca ...nu e momentul.

Apoi, in momentul in care previziunile indica faptul ca pretul va scadea cu 40 pana la 80%, ca sa citez un Realist, trebuie sa fii cu adevarat disperat, adica sa iti ploua in cort, ca sa cumperi acum. Iar ca vanzator, trebuie sa fii cu adevarat nerealist ca sa nu intelegi ca preturile abia au inceput sa scada, si sa astepti 2-3 ani cu banii blocati in cladiri, sa se revina la preturile umflate de dinainte de criza.

Parerea mea...greu cu marketing-ul si psihologia target-ului
Ovidiu Avarvarei la 3 Decembrie 2008, ora 16:33
Ma refer aici la a gasi apartamentul ideal la pretul ideal. Momentele bune nu sunt legate de perioada anului, ci de momentul in care iti poti permite."


Ce comentariu destept.
Ce om inteligent, cata finete si rafinament.
Este clar ce a vrut sa spuna, nu?
Virgil-Nicolae De Bona la 3 Decembrie 2008, ora 21:20
[ Ma refer aici la a gasi apartamentul ideal la pretul ideal. Momentele bune nu sunt legate de perioada anului, ci de momentul in care iti poti permite."


Ce comentariu destept.
Ce om inteligent, cata finete si rafinament.
Este clar ce a vrut sa spuna, nu? ]




da! cum sa nu?! hahahahahhaaaaahahaha
Mircea la 12 Decembrie 2008, ora 10:49
cred ca nu cunoaste proportia celor care cumpara un apartament cu banii jos...am prieteni in state care se intorc dupa 20 de ani fara nimic...omul avea o casa la care platea 1500 de dolari...a inceput criza...pretul casei a luat-o la vale iar rata a devenit din 1500 dolari 3500 dolari.inchipuiti-va acelasi lucru la noi...vor avea bancile la case gramada.

  Inapoi la articolul Care este cel mai potrivit moment pentru a cumpara o locuinta

Setari Cookie-uri