Comentarii pe articolul Romanii vor avea un salariu mediu brut de 753 euro in 2014


ROMANII VOR SA TRAIASCA IN PREZENT SI NU IN VIITOR

Ioan Danila la 4 Decembrie 2008, ora 04:28
ROMANII VOR SA TRAIASCA IN PREZENT SI NU IN VIITOR
PROMISIUNILE PENTRU VIITOR AU FOST INTOTDEAUNA GOGOSI DE INDULCIT GURITA COPIILOR.
NOII POLITICIENI SI ESTIMARILE BANCII NATIONALE TREBUIE SA INTREVADA POSIBILITATI IMEDIATE DE IMBUNATATIREA VIETII IN ROMANIA. NU NE TRIMITETI IN VIITOR, CHIAR DACA E APROPIAT PENTRU CA, PINA IN 2014 VOR VENI LA GUVERNARE TOT FELUL DE INDIVIZI CU VIZIUNI SI APUCATURI INDOIELNICE IN CE PRIVESTE VIATA PE PAMINT. NU FACETI PROMISIUNI PRECUM BISERICA CARE-TI OFERA O VIATA DE APOI MAI FERICITA?

FITI REALISTI SI SPUNETI PE SLEAU PENSIONARILOR CE S-AU SACRIFICAT PENTRU RECONSTRUCTIA ROMANIEI DUPA CEL DE AL DOILEA RAZBOI MONDIAL, CE LE OFERITI? ACUM CIT MAI AU CITEVA ZILE POATE DE TRAIT.
O PROBLEMA SPINOASA AR FI ACEEA CA, DESI NU SE IMBUNATATESC SALARIILE PARTIDELE SCOT LA IVEALA TOT FELUL DE POMENI ELECTORALE SI NU DIN BUZUNARUL MEMBRILOR SAI, CI DIN VISTIERIA STATULUI SAU A ADMINISTRATIILOR LOCALE,

ASA CUM SA INTIMPLAT CU, ALIMENTELE DISTRIBUITE GRATIS LA TOTI PARAZITII CE NU MUNCESC SAU N-AU MUNCIT NICIO DATA! DECE? (20 KG. FAINA DE GRIU, ZAHAR, ULEI SI NU MAI STIU EU CE. DECE? DE UNDE DACA SALARIILE SI PENSIILE STAGNEAZA. AM PRIMIT LA PENSIA MEA 30 DE LEI IN PLUS. LA CE-MI FOLOSESC? CU CE MA AJUTA IN CONDITIILE CIND PIATA ESTE ASA CUM STITI SI CHELTUIELILE DE INTRETINERE LA BLOC PENSIONARII NU LE POT ACOPERI CU VENITUL STABILIT LA 30-40 DE ANI MUNCITI IN CONDITIILE CUNOSCUTE DE GENERATIA A II-A SI A III-A.
PINA IN 2014 MAI SUNT EXACT SASE ANI. CITI DIN PENSIONARII DE ACUM VOR MAI FI PE ATUNCI? POLITICIENII N-AU VENIT LA GUVERNARE SA NE AMAGEASCA DIN NOU UMPLINDU-NE CU PROMISIUNI. VREM FAPTE SI IMEDIATE, ALTFEL NU SE JUSTIFICA.

  Inapoi la articolul Romanii vor avea un salariu mediu brut de 753 euro in 2014