Comentarii pe articolul Taxa auto pentru masinile vechi a fost triplata


Libertate sau ce este asta???

Catalin Alexandru la 5 Decembrie 2008, ora 10:32
Libertate sau ce este asta???
Nu ar trebui sa existe libertate in a alege???
Catalin Alexandru la 5 Decembrie 2008, ora 10:35
Asta este prea de tot. Dupa ce ca avem cele mai multe taxe...traim din ce in ce mai bine ??? deci hai sa mai punem bete in roate celor ce nu-si pot permite o masina noua...ca sa o duca mai bine dealerii de masini noi! LASATI-I PE OAMENII SARACI SA-SI IA O MASINA MAI SIGURA DECAT JAFUL DE DACIE
Perfect la 5 Decembrie 2008, ora 10:46
mie imi convine.
Anonim la 5 Decembrie 2008, ora 10:54
din masinile second hand aduse in tara o mare parte se gasesc in pietele auto. Din cauza ca in aceste piete oferta este mare si cumparatorii nu sunt prea multi si nici prea siguri de ceea ce cumpara, ne gasim in situatia ca o mare parte din masini sa ramana neinmatriculate pana la 15 decembrie. Asta inseamna ca preturile vor scadea mult pentru masinile vechi in zilele care urmeaza, cu atat mai mult cu cat masinile sunt mai vechi si cu motoare mai mari - adica mai scumpe.
Cei care vor sa-si cumpere o masina din asta pot, in continuare, sa atace in instanta nerespectarea directivei europene privitoare la libera circulatie a produselor sau sa astepte si sa spere ca viitorul guvern (probabil pdl-psd) le va face pomana.
Dumitrescu Florin la 5 Decembrie 2008, ora 12:49
sa le fie rusine. mai mult de 80% din populatia acestei tari nu-si permite o masina noua. Nu-i pasa celui care e satul de cel care e flamand. Daca or sa pice din functie or sa duca si ei acelasi "trai bun " ca si noi , ceilalti.
Cristian Alexandru Pop la 5 Decembrie 2008, ora 18:47
Aceasta taxa nu ii priveste doar pe cei care si-au adus o masina second hand si acum stau la coada sale inmatriculeze aceasta taxa ne priveste pe noi toti pe toti romanii pentru ca ni se incalca anumite drepturi elementare intro democratie prin taxe mari care is justificate pana la un punct dar total impotrica dreptului de libera circulatie a dreptului de a poseda bunuri cum vreti sa fie noi sau vechi sau second hand sau cum or fi ele .......este dreptul nostru de a avea dreptul sa ne cumparam orice si oricand fara a fii impiedicati de guvernul nostru prin supra taxe mai mari decat in orice tara din UE .Mai urmeaza sa puna taxe pe casele vechi ,pe orice este second hand numai ca sa ne poata opri sa avem dreptul de a alege .

  Inapoi la articolul Taxa auto pentru masinile vechi a fost triplata

Setari Cookie-uri