Comentarii pe articolul Cum vad analistii leul in primele luni din 2008


Analistii sunt praf.

Ciprian Ganea la 9 Ianuarie 2008, ora 14:47
Analistii sunt praf.
Daca stirile sunt mediatizate atunci amalistii devin factor inflationist. Oare cum ar reactiona piata daca maine Mugur isarescu ar spune ca leul se va deprecia in urmatoarele 30 de zile cu 275%? Simplu: Jucatorii de pe piata vor cumpara valuta, vor investi lichiditatile(sa nu ramana cu RONi pe "stoc". Asta ce-nseamna? Oare acest anunt nu ar duce la o inflatie mult peste asteptari? Si daca niste "specialisti" lanseaza o astfel de idee, oare rezultatul nu e similar? Aceasta metoda in manualul de Mass Media si Comunicate la capitolul "Atotputernicia presei" poarta denumirea de "Teoria Glontului Magic" Ati citit acest manual?
Gabriel Iulian Marinescu la 9 Ianuarie 2008, ora 16:10
Se pare ca vin vremuri brazdate cu multe astfel de gloante... magice sau mai precis, ne aflam deja, de ceva timp, intr-o ploaie magica de gloante...
Daniel Gherghiceanu la 9 Ianuarie 2008, ora 18:20
Good point and logic i agree.
Laurentiu Caimac la 9 Ianuarie 2008, ora 19:59
Teoria prostului magic... o traiesc cotidian, n-o citesc. O sa o vedem la alegeri, cum am vazut-o de aproape 2 decenii s.a.m.d.. Cica am ajuns la majorat, inseamna ca avem dezlegare la tigari si bautura... ha,ha 18 ani de la revolutie,reevolutie.

  Inapoi la articolul Cum vad analistii leul in primele luni din 2008

Setari Cookie-uri