Comentarii pe articolul Pelican Com: Criza va dura sigur pana in a doua jumatate a lui 2009


Atlantis Residence

Eliza Marcu la 12 Decembrie 2008, ora 11:49
Atlantis Residence
Eu sunt deja proprietara unui apartament in cadrul complexului Atlantis Residence si, desi este criza, nu regret achizitia facuta. Apartamentul este foarte frumos, partiul este functional, iar dotarile incluse in pret sunt la cea mai inalta calitate.
Constructia este impecabila( eu am vazut blocurile din stadiul incipient) si chiar asigura confortul si siguranta de care aveam nevoie. Pot spune acestea deoarece am vizionat nenumarate oferte de gen si nu m-au convins.
Cat despre imprejurimi, zona este frumoasa, mai ales datorita parcului de "peste drum" si lacurilor din apropiere.
Victor la 13 August 2009, ora 14:36
Am vrut sa cumpar un apartament in Atlantis Residence, am primit o oferta de
la unul din reprezentantii de vanzari, am negociat si asteptat oferta finala timp
de o saptamana 07,08-13,08,2009 . Am primit oferta finala de la agentul de
vanzari ( cu acceptul dezvoltatorului ) si a doua zi am raspuns afirmativ acestei oferte, dar surpriza..............., dezvoltatorul nu mai este de acord cu oferta facuta de el . Incerca sa mai adauge inca 5000euro la oferta facuta initial .
Acum pe vremurile acestea se pare ca are coada la vanzarea acestor apartamente si isi permite sa faca astfel de smecherii . Acum stau si ma intreb daca calitatea constructiei si a celorlalte elemente care fac parte din acest complex sunt la fel de indoielnice ca si capacitatea acestor dezvoltatori de a negocia .( cu atat mai mult cu cat termenul de finalizare este depasit si se pare
ca nici pana la sfarsitul anului nu va fi functional in intregime ) .
Daniel la 14 Octombrie 2009, ora 13:43
Referitor la comentariul facut de Doamna Eliza Marcu fericita posesoare a unui apartament in cartierul rezidential Atlantis as dori sa instiintez potentialii clienti ai celor de la atlantis ca acest complex, precum majoritatea celor construite este o mare teapa. Am platit un pret dublu pe ceva ce valoreaza la jumatate. Finisajele sunt prost facute...nu s-a respectat planul initial. In loc de spatii verzi au turnat betoane peste tot. Plus de asta contractul e facut in favoarea lor iar cu predarea intarzie de 7 luni desi cartierul pare terminat din exterior sunt vandute aproximativ 50% din apartamente. Nu sunt dispusi nici sa returneze banii dati inavans nici sa plateasca penalitati nici sa remedieze ce au facut prost.
Au lucrat cu muncitori platiti la negru..necalificati si stau sima gandesc cate alte nereguli au stat labaza ridicarii acestor constructii.

  Inapoi la articolul Pelican Com: Criza va dura sigur pana in a doua jumatate a lui 2009

Setari Cookie-uri