Comentarii pe articolul Stolojan a renuntat la functia de premier. Emil Boc, desemnat prim-ministru


Stolojan

E.Suciu la 15 Decembrie 2008, ora 12:44
Stolojan
Respect decizia dlui Stolojan. Este o persoana onesta, verticala, integra care nu a facut si nu este dispusa sa faca compromisri de nici un fel. Ma inclin in fata unor asfel de persoane.
Trofor Cristina la 15 Decembrie 2008, ora 12:54
Mie personal nu-mi place cum miroase asta, ne da inca o data dovada ca este cam neserios si nu cred ca mai putem avea incredere in el niciodata !!
Rusine! toti romanii au asteptat de la el sa ne conduca ca si prim ministru iar el, ca de obicei, da bir cu fugitii !!!

Smaranda Cervinschi la 15 Decembrie 2008, ora 13:06
Face parte din scenariul Papusarului sef
Stefan Mihalea la 15 Decembrie 2008, ora 13:08
Indiferent cine va fi numit prim-ministru in locul sau, eu cred ca nu va rezista foarte mult pe aceasta pozitie si este foarte posibil saajungem la alegeri anticipate...unde cred ca tabara d-ui Stolojan ar avea de castigat...
Deasemenea, se poate sa nu se apeleze la alegeri anticipate, ci sa se ceara ajutor disperat din partea unei persoane cu specializare in economie (d-l Stolojan) pentru postul de prim-ministru pentru a mentine cat decat economia tarii noastre impotriva crizei.
Probabil prea mult respect ...
Ovidiu Lungu la 15 Decembrie 2008, ora 13:30
Am ajuns acolo unde nimeni nu si-a dorit. Tocmai urasem succes lui Stolojan si speram ca atatia altii la mai binei. Cred ca omul a vazut la ce intelegeri s-a ajuns intre partide, ca s-au promis cresteri salariale nemeritate, ca nu pot fi indeplinite atatea promisiuni etc. Pe de alta parte decizia asta inseamna decesul lui politic.
MARE PACAT. O ADEVARATA LOVITURA DE TEATRU !
Ladislau Batinas la 15 Decembrie 2008, ora 13:59
nea stolo esti SLAB! Va rog sa va schimbati dictia ca ne derutati....Concluzionand dupa felul in care va exprimati ne-am astepta sa iasa scantei la implementare. D-stra va ies scantei din calcaie ......cand o rupeti la sanatoasa. SLAB!!!!!
Ladislau Batinas la 15 Decembrie 2008, ora 14:00
nea stolo esti SLAB! Va rog sa va schimbati dictia ca ne derutati....Concluzionand dupa felul in care va exprimati ne-am astepta sa iasa scantei la implementare. D-stra va ies scantei din calcaie ......cand o rupeti la sanatoasa. SLAB!!!!!
Oliviu Mociornita la 15 Decembrie 2008, ora 15:11
Domnule Stolojan,oare care este motivul ptr care v-ati razgandit ? Nu va mai place sa jucati in ,, scenariul " d-nului Basescu sau este prea greu sa onorati promisiunile partenerilor de guvernare ? Ptr. ca eu chiar nu va inteleg ,,strategia " . Si pacat de oamenii care cu adevarat au crezut in promisiunile d-voastra si pe care i-ati dezamagit. Poate ca e influenta nefasta a noului FSN in care ati intrat . Va mergea mai bine in PLD...
George S la 15 Decembrie 2008, ora 17:19
Stolojan a dovedit o mare verticalitate , onoare si integritate.
S-a procedat la fel cum procedeaza Becali. El face echipa si apoi il cearta pe antrenor ca nu are rezultate .
BRAVO STOLO> Asta da verticalitate si integritate .
Pacat , dar nu prea mai avem tehnocrati de valoarea lui.
Ce sa faca Boc ?. Un jurist bun , dar la economie si finante ... ma cam indoiesc.

Domnilor hai sa ne pregatim de anticipate . Acest guvern nu va rezista , mai ales in conditii de criza.
Dle Tariceanu , Dle Basescu , mai lasati ambitiile personale si ganditi-va mai serios si la acest popor necajit .
Marinescu Adelina la 15 Decembrie 2008, ora 18:42
Singurul motiv pentru care am ramas intre 2000 si 2004(adica pe vremea PSD-ului) in Romania, a fost intoarcerea d-lui Theodor Stolojan in tara si, o data cu acesta, increderea intr-un viitor mai linistit, chiar daca nu avea sa castige alegerile...Insemna ca se poate trai in Romania si drumul urmat de ea era pe calea cea buna. A venit anul 2004, desemnarea candidaturii d-lui Theodor Stolojan la functia de presedinte,retragerea din cursa prezidentiala si tot ce a urmat.

Abia astept alegerile prezidentiale si alegerile parlamentare de peste 4 ani ! Daca va trece pragul electoral in 2012,PDL-ul va fi un partid fericit. N-am votat PDL-ul ca sa ne conduca Nastase si Geoana si sa ne spuna povesti cu Revolutia, Bunicuta.Daca doream aceste lucruri,am fi votat de la inceput PSD. Rusine conducerii PDL pentru ca si-a vandut cel mai competent premier pe care l-ar fi putut avea Romania, pentru un Vanghelie, Ponta, Sarbu si alte nulitati !
Veres Eva la 15 Decembrie 2008, ora 19:01
Daca tot circul acesta nu ar fi pe pielea noastra, am putea rade una buna acum ! Cine ar fi crezut ca asa ceva ar fi posibil ? Boc premier !!!M-as rostogoli pe jos de ras daca nu ar fi si soarta mea in joc!!! Cat despre Stolo, ce sa mai spun? Din pacate s-ar parea ca stabilitatea nu este cea mai importanta calitate a Domniei sale ... M-am saturat! As emigra in Congo...
Adina Marinela Maftei la 15 Decembrie 2008, ora 22:02
Da' chiar ar trebui sa se gandeasca mai mult la poporul pe care vor sa il '' conduca'' spre ce ......? inca nu stim, sa nu se mai gandeasca la ei .....
Ladislau Batinas la 16 Decembrie 2008, ora 17:51
Sa-mi explice cineva unde/de ce a fost Stolo 'vertical"????
I-a zis da lu" Base inainte de nominalizare? Daca :da, de ce a mai zis NU dupa desemnare.( i-a facut jocul lui base?)Daca :nu , nu era nominalizat.(iar daca a fost desemnat imotriva vointei (?)lui, i-a facut jocul lui Base).Daca i-a raspuns :nu stiu - iar i-a facut jocul.Cand trebuia sa dea dovada de Verticalitate, la nominalizare sau la desemnare?D-l Stolo trebuia sa refuze NOMINALIZAREA si atunci il consideram cu coloana VERTEBRALA.Ce prostie ! De cand fac parte politicienii din specia vertebratelor?

  Inapoi la articolul Stolojan a renuntat la functia de premier. Emil Boc, desemnat prim-ministru

Setari Cookie-uri