Comentarii pe articolul Cresteri de top pentru cei mai mari jucatori din piata auto romaneasca


Cresteri de TOP pe Piata Auto

Arthur Roiu la 10 Ianuarie 2008, ora 18:51
Cresteri de TOP pe Piata Auto
Reflectarea acestei "Cresteri de TOP" se reflecta in "libera" circulatie a marfurilor - principiu ce sta la baza fondarii Uniunii Europene, prin impunerea unei TAXE FISCALE cu valori cuprinse intre 0 si 20.000 euro. DA! A-ti vazut bine, 20.000 atat este taxa de inmatriculare pentru un Cadillac din anii '70 cu motor de 7.000 cmc. Deci valoarea taxei nu se opreste la ~8.600 euro cum minte Guvernul.
Daca aceasta taxa ar disparea, sau ar fi rezonabila (intre 0 si 500 euro si apropo sunt de acord cu Registrul Auto) atunci OMUL de rand, cu venituri medii (~1.200 lei/ luna) ar prefera o masina de import, second-hand, de 5-6.000 euro cu vechime de 5-6 ani.
Producatorii, adica reprezentantii acestora din Romania, daca ar vrea sa aiba vanzari, ar putea aduce si ei masini second-hand, pentru ca in Uniunea Europeana, ca si in Romania se practica sistemul BUY-BACK! Problema este ca importatorii sunt de duzina, iar marketingul pe care spun ca il cunosc e departe de acestia. Cu alte cuvinte SUNT VARZA. Au nevoie de oameni cu viziune si nu de "staf" platit degeaba ...

  Inapoi la articolul Cresteri de top pentru cei mai mari jucatori din piata auto romaneasca

Setari Cookie-uri