Comentarii pe articolul Petitie impotriva proiectului Dambovita Center


Vrem spatii verzi nu betoane

Io la 18 Decembrie 2008, ora 09:15
Vrem spatii verzi nu betoane
Ne-am saturat de betoane gri si triste. Vrem spatii verzi si aer curat.....votati impotriva acestui proiect!!!
Vlad_Scorpionul la 18 Decembrie 2008, ora 12:23
Sunt total de acord cu Asociatia Salvati Bucurestiul deoarece in momentul de fata Bucurestiul nu are nevoie de noi rezidentiale ci de parcuri, de tot ce inseamna natura si verde fiindca ince incet acest oras se ineaca in propria poluare si va ajunge din urma marile conglomerate americane (Pittsburg-Chicago, L.A. etc) si nu cred ca asta vor bucurestenii. S-a gandit cineva ca odiosul a facut acele parcuri in zona splaiului independentei cu un motiv si anume sa mentina pamantul ca altfel din cauza Dambovitei tot splaiul s-ar surpa. Sunt de acord si cu dezvoltarea orasului dar nu sunt de acord cu distrugerea unor parcuri in schimbul unui rezidential/center. Nu stiu altii ce prefera dar eu unul prefer parcurile decat rezidentialele. Votez impotriva acestui proiect. Sper sa faceti si voi la fel. Va multumesc si mult succes cu petitia.
Cosmin la 24 Decembrie 2008, ora 09:51
Remarc cu tristete ca dezinformarea post-comunista si refuzul oamenilor de a mai fi la curent cu lumea ce larga produce petitii de toata jena...vreti parcuri dar umpleti mall-urile, cand merg in parc ce vad pe acolo...?!...pai vad cativa oameni...putini, foarte putini, prea putini pentru a mai avea voi (noi cu totii) dreptul sa comentam pe tema parcurilor, sa invatam sa le ingrijim si sa le respectam mai intai si sa ne regasim in ele, in mijlocul naturii, si mai apoi sa comentam ce si cum, nici eu si nici voi nu avem dreptul sa ne opunem unui proiect intr-o zona "edificabila", nu se distruge nici un parc functional, dragii mei,petitia(iile) ar trebui sa propuna solutii spre dezbatere, nu sa dezvolte angoasele societatii si asa cariate(de la cap in jos)
Arin Christu la 6 Ianuarie 2009, ora 14:07
Caruia nu-i ajung parcurile actuale, sa-si cumpere teren pe deal si sa-si puna gard si brazda de salata, daca vrea verde, asta in caz ca nu ii mai convine conditia de blocatar ceausist. P sa va odihniti o enternitate cu iarba si flori pe piept, zona respectiva este un cimitir de beton, nu un parc.
Economia este sublima si lipseste cu desavarsire, dar nu va atinge, nu? Vreti salarii mari/ pensii mari/ mertzane noi etc.
Orice afacere care poate ajuta la sustinerea bugetului (falit) de stat de unde va papati pensia si alocatia, si este legala, sa ziceti bogda prosti ca se introduce in Romania; de la produs biciuri pt sado-maso pana la capace de borcan pt analize urina, sa ziceti saru`mana. Dupa ce ca Romania este o capra raioasa si neamu nu-i departe, nu este cazul sa fie si cu coada pe sus.
Asa zisele parcuri actuale, in ele trebuie investit pt a le ridica standardele, si bineneteles, sa nu dispara naibii si din cele existente.
Cand se dadeau stiri despre o criza din america, romanii se bateau in piept precum conducerea din Kabul inainte sa intre americanii peste ei si sa-i rada. Cum? NOI??? Noi suntem centrul mistic al omenirii, noi romanii suntem centrul gravitational al ingeniozitatii si spiritualitati puerile.

  Inapoi la articolul Petitie impotriva proiectului Dambovita Center

Setari Cookie-uri