Comentarii pe articolul Patriciu Fabian, singura tranzactie imobiliara inceputa si finalizata in 2008


Miscare corecta si normala

Flavius Esnican la 19 Decembrie 2008, ora 14:00
Miscare corecta si normala
Cred ca e o miscare normala, tocmai in perioade de crize se fac cele mai bune achizitii. Investesti cu adevarat si cumperi cand preturile scad si multa lume e nevoita sa vanda. Ideea e evident sa ai fondurile necesare pentru a cumpara, flerul sau consilierii potriviti si sa astepti momentele ideale. Patriciu le are pe toate si actioneaza in consecinta.
Eu mai vad aici si un semnal bun pentru piata imobiliara si anume daca Patriciu incepe sa oferteze inseamna ca preturile au cam atins pragul de jos si nu vor mai scadea, sau vor mai scadea nesemnificativ. Aviz amatorilor de chilipiruri!
Ion Perianu la 19 Decembrie 2008, ora 15:24
Da sunt de acord cu tine,un om care are o viziune corecta si de perspectiva pe baza unor criterii care sunt greu de explicat aici,in momente ca acestea de ,,criza"cand preturile ating limita ,,de jos"cumpara,deoarece mai jos de atat nu mai merg,cu o toleranta nesemnificativa.Cine are bani si curaj sa cumpere fara nici o retinere,succesul este garantat mai ales in imobiliare.
Lucian Croitoriu la 19 Decembrie 2008, ora 21:09
Dinu Patriciu....primul om pe care il admir de foarte mult timp. Este primul om care investeste pe fata in ceea ce vad altii ca nu merge in aceasta criza finaciara aparuta.
Bravo lui!!!!
Doru Danut Diaconu la 20 Decembrie 2008, ora 19:13
"N-am nimic impotriva, dar sa se mai gandeasca!", ar fi spus un amic.
Ioan Dorin Tunsoi la 21 Decembrie 2008, ora 12:23
sa nu uitam faptul ca dinu patriciu a fost printre primii care a declarat ca exista o criza de capital, financiara si imobiliara care va afecta Romania. raspunsul autoritatilor a fost ca intentiile lui sunt sa influenteze piata din romania, pentru ca peste cateva luni sa se intample exact ceea ce a prognozat. de data aceasta vedem ca tot acelasi dinu patriciu cumpara/vrea sa cumpere la un pret dublu fata de cel cotat la bursa, o companie. sa fie asta un semnal ca piata isi revine? sa fie piata imobiliara ceea ce a adus criza si tot piata imobiliara cea care o va invinge? sau dinu patriciu are alte interese.... poate e foarte ineresat de o anume proprietate pe care compania Fabian Romania o detine in prezent si poate numai valorificand acea proprietate se justifica investitia... pe langa alte aspecte, patriciu este un bun om de afaceri, flerul acestuia fiind dovedit in timp.... vom vedea ce ne rezerva viitorul....
Victor Plohod la 22 Decembrie 2008, ora 03:49
Sa cumparam, de ce sa nu cumparam, sigur nu mai scad :)). Oamenii sunt concediati pe capete prin toate multinationalele, de ce sa nu-si cumpere acum un ap. cu 2 camere in new town, e doar 130.000 euro; euro nu e decat 4 lei si dobanda vreo 21-23%, ASA CA DE CE SA NU CUMPARAM :)
"succesul este garantat mai ales in imobiliare." pentru ca tot prostul cu bani, aviz patron de echipa de fotbal, care nu are capacitatea de a gestiona o afacere, ce poate sa faca?, sa cumpere o bucata de teren si peste 3 luni sa ceara cu 30% mai mult; intre timp a crescut aur pe acel pamant :D

Ionica la 22 Decembrie 2008, ora 11:57
Cam superficiale comentarii. Domnilor, Fabian are investitii de 92,7 milioane (la care se adauga si niste marje de profit care in Romania sunt consistente) si Patriciu a platit 50 de milioane. Plus ca sunt convins ca a ales Fabian datorita locatiei bune care le are la proiecte.
Dvs spuneti ca preturile la apartamente au atins pragul de jos, dar uitati ca la apartamente propriu-zis preturile au coborat cam 15-20%. Deci faceti confuzie intre un apartament si un dezoltator imobiliar. Fabian s-a corectat semnificativ la bursa, dar preturile imobiliarelor propriu zise reactioneaza mult mai incet. Deci mai ganditi-va cand afirmati ca pretul la proprietati a ajuns la pragul de jos. Chiar asa sa fie?

  Inapoi la articolul Patriciu Fabian, singura tranzactie imobiliara inceputa si finalizata in 2008

Setari Cookie-uri