Comentarii pe articolul Miscari inteligente pentru o afacere in vreme de criza


criza

Elena la 22 Decembrie 2008, ora 17:00
criza
eu cred ca romanii mai au muuulte de invatat la capitolul management. am vazut mult si am stat de vorba cu multi patroni care fac exact invers din ceea ce se recomanda in articol, asa ca...e de la sine inteles ca nu pot concepe altfel decat ce au invatat si care nu i-a dus in final la nimic bun decat la o munca de sisif, asociata cu vaicarelile binecunoscute...criza a fost creata de grupuri mari de interese iar o anumita clica (sau mai multe) din romania, au profitat de conjunctura si au fortat lucrurile ca sa se intample si la noi mai repede decat ar fi trebuit...iar victime nu sunt altii decat oamenii de rand.
Mircea Isaila la 24 Decembrie 2008, ora 17:56
recomand tuturor antreprenorilor ("patronilor", administratorilor) sa urmeze cel putin un curs de initiere in afaceri. Vor descoperi atunci ce inseamna un management al timpului, al aprovizionarii si desfacerii, un management financiar samd.

Din pacate multi au credinta ca daca sunt administratori atunci stiu totul despre afaceri. Am intalnit prea putini oameni care-si planifica afacerea pe termen lung si prea multi care stiu cat castiga azi....dar nu si maine. Recomand castiguri mici si constante! E mai sigura o dezvoltare pe aceasta baza!
Ionut Chirita la 8 Ianuarie 2009, ora 16:31
unde se pot urma aceste cursuri?

  Inapoi la articolul Miscari inteligente pentru o afacere in vreme de criza

Setari Cookie-uri