Comentarii pe articolul Disputa privind regulile pensiilor private. Episodul doi


Prelungirea termenului de optiune ar fi o solutie

Office Psa la 16 Ianuarie 2008, ora 14:39
Prelungirea termenului de optiune ar fi o solutie
Cred ca o astfel de modificare a legii ar fi impotriva regulilor concurentei pe piata. In plus, de ce nu ar beneficia "indecisii" de posibilitatea de a fi distribuit la una dintre companiile care par a fi cele mai sigure (avand in vedere increderea acordata de atatia asigurati pana acum)?
Cea mai buna solutie ar fi aceea de a se prelungi termenul de optiune pentru o companie sau alta cu inca 3-5 luni pentru ca cel care alege sa fie tot beneficiarul final.
Marius Toma la 16 Ianuarie 2008, ora 18:04
Haideti sa fim putin seriosi ... degeaba se chinuie anumite firme fara succes in aceasta campanie sa mai castige ceva pe suta de metri ... nu e corect...oamenii au luat o decizie si chiar daca vor fi repartizati la "comanda" de catre stat catre fondul "X" asta nu opreste pe nimeni sa revina asupra deciziei si sa se transfere ulterior la ING sau ALIANTZ ...calculati si voi cat inseamna 2% penalizare din 2% opriti din salariu din prima luna ....exact nimic ...asa ca agitati treaba degeaba .... calm ...aceaza "problema" este PERFECT GRESITA ...

Cu respectul cuvenit ...
Ciocan Petronel la 18 Ianuarie 2008, ora 00:03
Hai sa dam apa la moara.nu au avut termenul legal?hai sa dam lege dupa lege si sa pierdem credibilitatea tuturor.trebuie sa stii ceea ce spui .unde-i lege nu-i milogeala .a fost un termen legal ,au fost termeni corecti recunoscuti de toti administratorii,sa nu fim nemultumiti ca unii dintre ... nu sunt in top si acum cred ca romanii pot fi inca trasi pe sfoara de cei care jongleaza cu legea.

  Inapoi la articolul Disputa privind regulile pensiilor private. Episodul doi

Setari Cookie-uri