Comentarii pe articolul Disputa privind regulile pensiilor private. Episodul doi


Pensiile private....

Cornelia Curtean la 16 Ianuarie 2008, ora 15:17
Pensiile private....
Aviva are tot timpul ceva de comentat.. Oare de cine se teme?
S ne amintim cum a fost la scufundarea
Titanicului?!?!
Anca M la 16 Ianuarie 2008, ora 17:05
Atata timp cat si CSSPP are aceeasi initiativa, nu vad rostul remarcii despre Aviva.
Garlescu Cristian la 16 Ianuarie 2008, ora 18:18
Eu nu vreau la alt fond decat la cel care m-am inscris. Vreau sa decid eu daca sa raman sau nu la fondul ales.Pai atunci de ce m-au mai pus sa aleg daca oricum o sa ajung la ce fond doresc cei care au interes in asta?!
Alexandra Nicolae la 16 Ianuarie 2008, ora 21:55
Directorul de la Aviva, Marius Mocanu, fost angajat al ING, normal ca are ceva de comentat, se pare ca sufera ca nu mai face parte dintr-o companie lider de piata; propunerea sa nu are nicio relevanta, normal este ca distribuirea sa se faca conform cotei de piata detinute la sf. aderarii; daca se va intampla altfel va fi un mare semn de intrebare, va fi cea mai mare gafa a sistemului.
Alexandra N
Ciocan Petronel la 17 Ianuarie 2008, ora 23:47
Ma bucur din inima ca romanii sunt oameni inteligenti.nimeni nu trebuie sa fie discriminat .ing si allianz-tiriac sunt credibile.lasati-le sa-si faca treaba. ne-am saturat de atatea legi care sa-i ingradeasca pe cei buni.romani nu va fie frica ,lor trebuie sa le fie frica celor care nu vor decat interesul lor.
Ciocan Petronel la 18 Ianuarie 2008, ora 00:17
Sa nu credeti niciodata ca comentariile voastre nu conteaza .ganditi liber .aviva sa respecte legea.nu sa incerce sa schimbe legea.
Laura Stoica la 18 Ianuarie 2008, ora 21:35
Poate unii din voi sunt subiectivi in declaratii.... de ce are ING locul 1 pe piata ... pt ca a lucrat cu japca racoland directorii , sefii pentru a impune angajatilor unde sa adere.... cred ca 2/3 din aderanti au fost obligati si nu au ales singuri asa cum prevede legea

  Inapoi la articolul Disputa privind regulile pensiilor private. Episodul doi

Setari Cookie-uri