Comentarii pe articolul Dacia cheama in service modelele Logan produse pana in 2007 (Update)


punctele de oxidare ale loganului

Hurdubei Costinel la 18 Ianuarie 2008, ora 09:09
punctele de oxidare ale loganului
Ce e romanesc tot romanesc ramane...
V Alexandru la 18 Ianuarie 2008, ora 09:48
E bine cel putin ca isi corecteaza greselile..In felul asta mai evoluam si noi:|!
Emil Bita la 18 Ianuarie 2008, ora 10:36
Mai costinel sa nu uitam ca si nemtii au chemat masinile ai in fabrica pentru anumite defecte de productie,asa ca nu mai fi tu carcotas. la banii aia masina este ok
Radu-Alexandru Tanase la 18 Ianuarie 2008, ora 11:34
Pai cand Mercedes sau BMW le cheama inapoi ptr defecte mult mai grave sau cand Nokia produce o serie de 6300 nefunctionale k nu au o piesa....nu-i nik dar daca Dacia cheama inapoi o parte din masini sa mai puna niste ceara....vaaaaaaai...ce e romanesc tot romanesc...tu nu traiesti in aceiasi lume cu noi baiatule...
Dumitru Marin la 18 Ianuarie 2008, ora 11:36
Pretul de vanzare nu reflecta calitatea produsului. pretul este dat de taxa de prima inmatriculare la care tin cu dintii (si amenintarea cu disparitia de locuri de munca) si de interventia abuziva asupra saraciei bietului roman. daca vine ford, sunt convins ca pretul va scadea spectaculos. oare de ce?
Tudor-Catali Bazavan la 18 Ianuarie 2008, ora 11:46
Isi repara greselile, jos palaria! Dupa principiul "din greseli invatza omu'", pe viitor vor avea grija de liniile de productie. Oricum, sa fim multumiti ca masina noastra nationala nu mai e 1310.
Ionel Vergelea la 18 Ianuarie 2008, ora 16:24
NTREBARE:Dac e vorba de coroziune, cum mai reuesc ei s readuc tabla la normal, adic , fra rugin.Am neles c au depistat cauza , dar cu efectul cum rmne.
_
Gaia Gabriel la 18 Ianuarie 2008, ora 18:56
O,cit mai tin unii la masina comunistilor Dacia si ce mindrii mai sunt ei ca au si romanii o caruta mai noua(trasura).In primul rind ca Dacia nu e prima data cind chiama inapoi posesorii de Logan si in al doilea rind pentru dl.Tanase sa imi spuna si mie ca poate nu stiu,ce modele au chemat inapoi Mercedes si BMW si de cite ori a fost chemat inapoi acel model.Daca Mercedes sau Bmw a chemat inapoi un anumit model(vorbesc de un anumit model pentru ca sunt o gramada nu ca la Dacie unul singur si ala vai de el),l-a chemat pentru nefunctionarea corecta a unei piese mecanice dar nu ca dupa 2 ani sau nici atat da rugina in ea.Partea cu rugina mai e cum mai e,dar mai sunt o gramada de lucruri naspa pe care trebuie facuta si numai dapa asta trebuiau sa scoata masina pe piata.Oricum de la Dacie si bineinteles de la Renault nu putaea sa iasa mare lucru decit o caruta mai moderna(trasura).
Chirita Ioan la 29 Ianuarie 2009, ora 11:29
Dragi Loganisti,hai sa fim uniti si sa infruntam rugina care ne cotropeste impecabilele noastre masinute.Suna a slogan comunist,nu?E,asta este,nici masina nu-i departe de acea vreme,dar sa avem rabdare,s-or mai pune si ei la punct usor-usor.Si la a mea a aparut rugina si mai am probleme si cu pornirea cand ploua si este umezeala in atmosfera.Ma duc cu ea in service si rezolv,care-i problema?Pierd 3-4 ore pe-acolo...tot pe banii mei,care-i baiul?Oricum tre-sa fim optimisti si sa speram (cel putin eu)ca vor face ceva cu taxa si voi putea sa-mi inscriu BMW-ul cu care stau de un an in garaj.

  Inapoi la articolul Dacia cheama in service modelele Logan produse pana in 2007 (Update)

Setari Cookie-uri