Comentarii pe articolul Gabriela Lungu: Un Senior Consultant in PR castiga in tara jumatate din salariul unui profesionist din Occident


Ce inseamna sa fii PR-ist ?

Ionut Spiridon la 27 Septembrie 2007, ora 12:40
Ce inseamna sa fii PR-ist ?
Cum va simtiti cand trebuie sa informati gresit publicul, media si alte organizatii si organisme locale si internationale despre o anumita situatie care ar avea consecinte grave doar pentru a aduce satisfactie celor ce urmaresc un anumit interes?
Va dau doua exemple: Canalul Bastroe si Rosia Montana.
Gabriela Mirela Girboan la 30 Septembrie 2007, ora 12:53
Consider ca o informatie gresita facuta publica poate denatura sau ridica arificial imaginea unei companii, iar acest tip de informatie nu poate fi niciodata in folosul unei comunitati.
Parerea mea, este ca mult mai bine ar fi ca toate informatiile care se fac in mass media sa fie destul de bine documentate si sa se bazeze pe adevaruri si nu pe atribute date cu un anumit interes.
Pana la urma cei care culeg un interes dintr-o stire eronata, nu pot fi numiti profesionisti, atata timp cat nu sunt obiectivi si suficient de bine documentati.

  Inapoi la articolul Gabriela Lungu: Un Senior Consultant in PR castiga in tara jumatate din salariul unui profesionist din Occident

Setari Cookie-uri