Comentarii pe articolul Venirea unor companii ca Microsoft, Nokia si BMW vor creste preturile pe piata imobiliara in 2008


... si asa erau prea ieftine!!!

Oana Cioineag la 21 Ianuarie 2008, ora 12:03
... si asa erau prea ieftine!!!
O ducem atat de bine incat ne bucura aceasta stire. Si-asa erau prea ieftine!!!
O sa ajungem sa ne cumparam proprietati prin Moldova, Ucraina, etc
Macar pe timpul lui Ceausescu ti se dadea o locuinta, si reuseai sa o platesti fara sa te gandesti ca o sa creasca euro, etc.
Azi degeaba ai un salariu care te multumeste daca ti se trece doar 500 ron pe cartea de munca.
Este din ce in ce mai bine in Romania!
Pompiliu Valentin Maftei la 21 Ianuarie 2008, ora 15:51
Numai intoxicare !
Orice motiv este folosit pt. a mai impinge un pic preturile ( si asa prea mari )in sus.
M-am saturat de articole platite peste tot , cu scopul de a-i face milionari pe altii.
Numai prostii peste tot!
Alexandru Pavel la 22 Ianuarie 2008, ora 10:25
Oana in general nu sunt deloc de acord cu tovarasii nostalgicii, si cum sunt un om cu principii nu pot fi de acord nici cu tine, asta nu inseamna ca sunt de acord cu situatia, doar ca trebuie sa intelegem si noi romanasii ca econamia vrem nu vrem trebuie sa functioneze dupa regulile economiei de piata. Or atata timp cat exista persoane care sunt dispuse totusi sa plateasca preturile,cererea de case creste de construit chiar si cu valul asta de constructii noi tot nu este acoperita e absolut normal sa creasca preturile, in plus cresc datorita lipsei de forta de munca calificata in constructii datorita migratiei constructorilor romani calificati peste hotare este din ce in ce mai greu de tinut in tara asa ca salariile cresc si or sa mai creasca si in perioada urmatoare in constructii si ai fi surprinsa sa afli cam cat poate castiga un constructor bun in Romania.

Cat despre varianta cumpararii de case in Moldova sau Ucraina...etc -:D poate moldova mai este inca o solutie dar ucraina nu e nici pe departe o solutie au preturi si mai decat la noi ( kiev zona centrala 25000$/mp bucuresti pana acum nu sa platit mai mult de 6000-8600$)
Adriana Elena Creata la 22 Ianuarie 2008, ora 19:32
Bun...se vor scumpi din nou. Deci nicio sansa la anunturile de anul trecut cu privire la stabilizarea pietii iobiliare !!!! Pai, stati sa ma gandesc mai bine : eu castig 600 Ron pe luna bonuri de 150RON ( dar pe carnetul de munca INCA am 440RON incadrare ); sotul meu castiga 1400 Ron cu 700 RON incadrare pe carnetul de munca. Oare la ce fel de credit ma voi incadra eu care stau cu chirie si platesc utilitati pe luna in valoare de 600 RON...........Nu cred ca se poate, pentru ca...nu voi avea de unde plati o rata utilitati cheltuieli zilnice...... Viata cu chirie e OK!!!!!!! SUPERSTRESANTA !!!! Iti creste chiria anual, ca sa nu zic totisi din 6 i 6 luni, am deja 30 de ani , nu am niciun copil - pt ca nu am unde sa-l fac.....LA VITA E BELLA. Trebuie sa fac un copil si sa optez pentru un credit pe mai multe generatii !!! Daca se mai poate !!! Daca nu.... poate ne ajuta Dumnezeu si reusim sa ascapam de tara asta si sa emigram n Kongo ( cred ca si acolo este mai usor pentru tinerele familii fara niciun sprijin ) .Multumim stat roman !!!!

  Inapoi la articolul Venirea unor companii ca Microsoft, Nokia si BMW vor creste preturile pe piata imobiliara in 2008

Setari Cookie-uri