Comentarii pe articolul 2008 Anul in care cea mai grava criza din 1929 a lovit si Romania


Zeitgeist II ;)

Adrian Damalan la 30 Decembrie 2008, ora 22:57
Zeitgeist II ;)
Sigur ca ar fi trebuit sa intelegem mai multe cand a aparut documentarul Zeitgeist, in 2007, dupa ce a avut loc primul semn major in piata americana.
Nu uitati ca pentru a acoperi deficitul bugetar Statul Roman (prin Banca Nationala) se imprumuta de la bancile private fie din interior fie din exterior. dar asta , cumva, conteaza mai putin pentru ca bancile private au capital strain cu mici exceptii (parca Banca Transilvania are numai capital autohton). Mai precis daca o Banca Privata are nevoie de lichiditati intara de provenieinta , credeti ca o sa intereseze pe cineva executia Statului Roman. Mai mult, in aceste conditii Statul Roman va fi in pozitia de a face diferite concesii si facilitati bancii de la care a luat credit. Credeti ca Banca Natioanala poate rezista unei actiuni concertate a bancilor straine sau a fondurilor de la care Statul Roman a contractat credite? Ce anume ne-a mai ramas de vandut ca sa iesim din impas? Petrol ... hmm... . s-a dat! Otel... s-a dat! Auto ... s-a dat! Aero ...s-a dat! Electrica... s-a dat! Altceva...s-a dat! Speranta ne este intr-o capacitate extraordinara de manevra a Bancii Nationale. Sper ca multi au inteles ce a vrut sa spuna guvernatorul despre "atcuri ale unor banci straine asupra monedei nationale" (poate nici eu nu inteleg pe de-a intregul!).
Recomandarea de a ne orienta catre consumul de produse si servicii romanesti nu este una patriotarda ci una de supravietuire. La fel si stimularea exporturilor de produse si servicii.
Nu uitati ca transnationalele/multinationalele isi pot face oricand bagajul si sa se mute mai la est.
Cat despre articol: o istorie succinta, lapidara a evenimentelor premergatoare crizei in care Romania abia intra.
Asteptam articole care sa ne arate "familii de viitoruri posibile".
Dorinel la 2 Ianuarie 2009, ora 21:27
Curios este ca acest documentar a aparut exact odata cu "primele semne ale asa-zisei crize financiare". Ce coincidenta! Am toata convingerea ca este conceput exact de aceste "interese financiare monetare". Este o utopie ce gasim acolo, ca si comunismul dealtfel.
Neimportant la 30 Ianuarie 2009, ora 12:07
Pai ce mai e de zis. Zeitgeist. sau orice alt film conspirationist. toate duc la aceeasi idee. controlul populatiei. si reducerea personalului (sclavilor) planetei cu vreo 90 % din cate se aude. E vb de CRESTEREA PROGRESIVA.. Treziti-va. crede-ti ca planeta va ajunge la 50 miliarde de oameni.. Ha ha
Deja se controleaza telefoane, internetul , avem cipuri pe pasapoarte Deja filmele nu mai suna a teorii conspirationale.. Avem atetea religii si atatia dumnezei. e clar.. ne trezim ca nu mai suntem niste oi proaste.. duse acum spre exterminare sau reducere semnificativa a numarului
Sa vedeti de la anu cu noul CODEX ALIMENTARIUS ce o sa fie.
In China deja 300000 de copii otraviti. ca nu pot spune astfel..
Credeti ca va pune cipuri pentru control.

  Inapoi la articolul 2008 Anul in care cea mai grava criza din 1929 a lovit si Romania

Setari Cookie-uri