Comentarii pe articolul Gazprom a sistat livrarile de gaze spre Romania [Update]


Basescu- efecte

George- Murariu la 6 Ianuarie 2009, ora 12:02
Basescu- efecte
Oare sa nu fie si asta unul din efectele declaratiei d-lui Basescu de la summitul de la Bucuresti cand i-a atacat pe rusi ?????- Eu cred ca da.
Cu atat mai mult cu cat americanii sunt pe alt continent, de ce trebuia o tarisoara asa mica sa se ia la harta cu Rusia, ca pana una alta scutul anti racheta e menit sa protejeze pe cei mai departe de Rusia nu pe noi. Mare atentie la declaratii domnilor- nu e de gluma; asta nu o spun pentru ca as fi de partea Rusiei.
Uniunea Europeana nu a facut decat sa ne imprumute bani cu dobanda si sa-i ia pe alta parte prin firmele ei: Bechtel- SUA, Mittal Steel- Anglia, Cosmote si Romtelecom- Grecia etc.
Problema nu e atat de simpla pentru ca aicea nu pot sa mai intervina americanii asa cum au facut-o in Irak (si daca o fac, o sa fie urat in sensul ca celelalte tari comuniste China, etc si nici cele arabe nu sunt tocmai pro-americane).
Concluzia este ca ne-am bagat un pic la un meci de box de la o categorie mai mare si nu trebuia, iar intr-un razboi, intotdeauna se sacrifica pionii pentru a vedea strategia partii adverse.
Doamne ajuta anul asta !
Teodor Bala la 7 Ianuarie 2009, ora 10:44
cred ca ai dreptate

  Inapoi la articolul Gazprom a sistat livrarile de gaze spre Romania [Update]

Setari Cookie-uri