Comentarii pe articolul Sfaturi si estimari privind creditarea in 2009


CREDITAREA IN 2009

Bujoeranu Marcelica la 7 Ianuarie 2009, ora 14:46
CREDITAREA IN 2009
DOBANZILE LA CREDITELE IN VALUTA NU SE SATEAPTA LA O SCADERE DAR NICI NU SE MENTIONEAZA O MAJORARE DIN CATE AM INTELES DIN ARTICOLUL PRIMIT PE E-MAIL, IN TIMP CE SE PREVEDE O SCADERE LA DOBANZILE LA CREDITE IN LEI PENTRU CARE ROMANII SA SI LE POATA PERMITE. EU AM CONTACTAT UN CREDIT IN EURO IN VARA LUI 2008 IN VAL. DE 5200 E SI IN NUMAI 6 LUNI ,CHIAR AZI AM PRIMIT INSTIINTARE CA SE VA MODIFICA RATA LUNARA DE PLATA CA URMARE A MAJORARII RATEI DOBANZII LA VALOAREA DE 13 %. NU ERA OARE SUFICIENT CA LA CREDITARE VALOAREA EURO ERA DE 3,6 RON IAR ACUM E PESTE 4 RON FACETI SI DVS. CALCULUL CAT AM DE DAT IN PLUS FATA DE CEEA CE AM LUAT SI DE CATE ORI VA MAI CRESTE RATA LA CREDITE IN 6 ANI, TIMP IN CARE VOI ACHITA CREDITUL, VA SPUN SINCER CA, IN SITUATIA ASTA, ACEASTA BANCA SI CELELALTE CARE VOR PROCEDA ASA ISI VOR PIERDE CLIENTII, PENTRU CA EU MA GANDESC TOT MAI MULT SA FAC O REFINANTARE IN RON CU RATA FIXA LUNARA CA SA SCAP DE COSMARUL ACESTOR MAJORARI FARA LIMITA LA CARE SUNTEM SUPUSI IN SITUATIA IN CARE AI NEVOIE DE BANI SI NU AI DE UNDE SA II IEI. VA MULTUMESC PENTRU CA M-ATI ASCULTAT.
Elena Adumitroai la 7 Ianuarie 2009, ora 21:10
ITI INTELEG NEMULTUMIRILE DAR MOMENTAN ACEASTA ESTE SITUATIA . STAU SI MA INTREB DACA IN SITUATIA ACTUALA MAI POTI BENEFICIA DE ACEA REFINANTARE LA CARE TE GANDESTI .ESTE GREU SA POTI OBTINE UN PUNCTAJ CARE SA-TI PERMITA REFINANTAREA CREDITULUI. PANA ATUNCI ITI UREZ TOATE CELE BUNE SI UN AN FINANCIAR CEL PUTIN LA NIVELUL DE SASTIFACATOR
Elena Dragan la 8 Ianuarie 2009, ora 09:12
Prea mult bla bla bla.Concret si la obiect:nu va puteti imprumuta nu veti progresa ,viata voastra nu va fi mai usoara.Cu toate ca nu am imprumutat cine stie ce multi bani noi romanii obisnuiti trebuie sa facem ca cei care sunt deja datori pe 30,35, 40,50 ani. adica sa luam o pauza. Desigur in Romania s-au luat in calcul si cei care au imprumutat milioane de euro si vai saracii nu-i mai pot plati asa ca platesc amaratii prin dobanzile enorme.Cam asa vad eu un adevar doua despre creditarea din Romana.

  Inapoi la articolul Sfaturi si estimari privind creditarea in 2009