Comentarii pe articolul Isarescu: Credeti ca e mult cat a crescut euro?


Credeti ca e mult cat a crescut euro?

Un Cetatean la 9 Ianuarie 2009, ora 10:37
Credeti ca e mult cat a crescut euro?
Se pare ca domnul Isarescu a uitat momentele cand ne prezenta noul leu "greu" (RON), domnia sa sustinand ca moneda noastra a ajuns la un anumit grad de "soliditate'. Insa, in aceste memente nici guvernatorul Romaniei nu mai da "doi bani" pe leul romanesc, prin declaratiile sale incurajand chiar speculatia impotriva leului, din moment ce este evident ca BNR va lasa leul sa se deprecieze fara sa intervina pe piata valutara, cel mai probabil, cu scopul ajustarii deficitului de cont curent.
Dana Dunca la 9 Ianuarie 2009, ora 14:11
"PARIATI PE LEU !!!!!!!!! " CAM ASA NE SPUNEA DOMNUL ISARESCU ANU TRECUT PRIN VARA.

ACUMA PE CE SA PARIEM OARE ? EU CRED CA PE UN EURO LA TARE SI UN LEU LESINAT.
Gabriel Moraru la 9 Ianuarie 2009, ora 21:20
Sa-l vedem pe dl Isarescu ce face daca ar avea un copil de 6 ani, o rata de cca 600 euro/luna, parinti fara pensie si un salariu de 1500 euro, iar mai veni sa intrebe ironic?! Isi bat joc e noi cu o nesimtire grasa, ii fac si pe cei mai buni platnici la rate sa ajunga sa intarzie, sau chiar sa ramana datori. Dupa toate problemele externe, nici macar ce pot influenta in bine pentru romanii astia amarati nu o fac! SICTIR, ar fi spus Caragiale.
Georgeta la 10 Ianuarie 2009, ora 16:35
Este bine ca tu ai un salariu e 1500 euro.....nu multi au acest salariu.Si chiar cred ca te poti descurca- 1500-600 euro = 900 euro.Multi nu castiga nici atat!

  Inapoi la articolul Isarescu: Credeti ca e mult cat a crescut euro?