Comentarii pe articolul Praktiker, vanzari cu 1% mai mici in 2008


vanzare scazuta

Rodica la 10 Ianuarie 2009, ora 18:13
vanzare scazuta
Am lucrat in acest magazin chiar de la deschidere 2002-2008 dec.si am vazut foarte multe....dar nimeni nu asculta de parerea angajatilor, nu colaboreaza cu ei, ma refer ca unii au mai lucrat si inainte in comert eu chiar aveam 20 ani vechime si ce am vazut in acest magazin numai comert nu e.

Cei de la achizitii lasa de dorit, deoarece nu au simtul comertului, aduc marfa fara gust si in cantitati industriale si preturi mari, dar ce conteaza, spaga sa iasal sa nu ma contrazical ca stiu toti pana si clientii.

Alta problema ar fi ca sortimentul 85-90% este acelas de la deschidere de l-au invatat si clientii . Promotiile daca urmariti revista sunt aproape la fel ,preturile la unele produse nu se schimba ba unele sunt mai mari decat pretul real, nu mereu, dar se intampla des.

Nu exista marfa destula pe stoc sau deloc, dar in revista arata ,si cum vrei sa ai vanzare cand clientul vine sa cumpere si tu nu ai marfa din promotie a doua oara nu-l mai vezi.Transportul care se lauda ca este gratuit se face numai cu programare, normal ca clientul se razgandeste se duce in alta parte,sa puna mai multe masini nu sa se zgarceasca,ne laudam ca am deschis 20-25 mag.

  Inapoi la articolul Praktiker, vanzari cu 1% mai mici in 2008

Setari Cookie-uri