Comentarii pe articolul Unde isi vor plasa banii fondurile de pensii


E de bine!

Petrovan Stefan la 30 Ianuarie 2008, ora 14:19
E de bine!
Orice investitie pe piata noastra nu poate fi decat de bine, ptr toti (mici sau mari)!
Florin Dimache la 30 Ianuarie 2008, ora 17:18
Eu nu cred!! Nu se investeste pe piata de capital strain pt ca sunt fluctuatii valutare,dar la noi cum este, ca daca scade bursa din America scad toate? Si se mai spune ca daca se depreciaza leul va fi spre baneficiul contribuabililor. ASTA E INCREDIBIL!!!! E STRIGATOR LA CER!!!
Cristian Marasescu la 31 Ianuarie 2008, ora 09:03
DA, pai si prin PARADISURILE FISCALE o sa fie si MAI TARE ........
Le sugerez si eu o firma TAAARE - marea firma Noble Ventures - SUA - acolo pot investi "dupa pofta inimii" si cat pot aia sa toace si sa NU MAI RESTITUIE.
Mihai-Costin Mageanu la 7 Februarie 2008, ora 10:00
Oameni buni, nimeni nu vede in tara asta cat de umflate sunt preturile activelor, fie ele actiuni sau imobiliare? Toata lumea, analisti, politicieni, reprezentanti ai fondurilor de pensii, fonduri de investitii etc. nu vorbesc decat de "potentialul pietei locale"...Sunt sigur ca toti ne-am dori sa ne creasca pretul activelor din portofoliul peste noapte, sa le vindem la altii si sa ne umplem buzunarele. Nimeni nu se gandeste ca profitabilitatea unei afaceri nu poate creste decat in mod exceptional cu procente consistente(50-100%), ca veniturile noastre nu cresc la fel de repede cum cresc preturile la imobiare. Romanul nici macar nu-si pune problema ca in orice economie de piata sunt si momente de recesiune si ca rata mare la banca pe care abia o plateste acum il poate ingenunchea intr-un viitor nu foarte indepartat. Nimeni nu spune nimic....

  Inapoi la articolul Unde isi vor plasa banii fondurile de pensii