Comentarii pe articolul Greva generala la cea mai mare banca din Romania


greva in banca

Oana Iftemi la 12 Ianuarie 2009, ora 14:38
greva in banca
Daca si angajatii din banci au inceput sa faca greva ma felicit inca odata ca am plecat din Romania. Este un haos si o ineptie sa existe greva in banca.
Salariile nu or fi mari dar probabil, trebuie sa si muncesti ca sa primesti bonusuri.


Raileanu Constanta la 12 Ianuarie 2009, ora 15:08
Bine ca te feliciti singura, ca ti-au murit probabil laudatorii. Ca sa ne mai facem, parca pe afara totul e numai roz. Basme de adormit copiii. Peste tot ai bani dar, numai daca muncesti. Si cum nici la noi nu mai tine cu "timpul trece, leafa merge..." toti trantorii se vaita. Ai impresia ca la bancile straine e o viata mai buna? Doar pe un naiv il poti convinge.
Irina Adriana Zaharia la 12 Ianuarie 2009, ora 16:29
Ma bucura faptul ca exista realism printre noi! Ma refer bineinteles la Raileanu Constanta. Romania e o tara de snobi. Doar foarte putini oamneni sunt cu picioarele pe pamant.
Camelia Preda la 12 Ianuarie 2009, ora 19:06
veniti cei dela bcr sa vedeti cam cit muncesc si altii care lucreaza ca voi si pe ce salariu....
Camelia Preda la 12 Ianuarie 2009, ora 19:06
veniti cei dela bcr sa vedeti cam cit muncesc si altii care lucreaza ca voi si pe ce salariu....
Calinescu Vangi la 12 Ianuarie 2009, ora 22:02
adriana si camelia unde sa vin ?
Crristian Florin Pascu la 13 Ianuarie 2009, ora 10:02
nu aveti nici o treaba cu realitatea .un functionar la banca castiga in jur de 1500 de lei nu ii confundati va rog cu directorii cu salarii de mii de euro.Oana 1500 de lei inseamna aproximativ 350 de euro ,incearca si tu sa traiesti acolo unde esti tu 'plecata din romania'.
Farcas Georgeta la 13 Ianuarie 2009, ora 16:54
foarte putine persoane care lucrati in banci ati sustinut un concurs , sau sinteti intradevar niste capacitati . nu sintem naivi , toata lumea stie ca intr-o banca nu se intra decit cu pile ( si destul de mari ) , si nu toti angajatii sint pregatiti in domeniu .nu vorbesc in necunostinta de cauza , va pot da exemple de angajati ai bancilor care au terminat istorie -geografie sau chiar limbi straine si care sint f. bine retribuiti. va plingeti de salarii? dv stiti ce inseamna sa lucrati intr-o sectie de productie , sa raspunzi de tot ce faci tu, dar si angajatii tai ,sa te preocupi de la aprovizionare cu materii prime si utilitati , functionarea instalatiilor, calitatea produsului finit , protectia muncii , desfacerea produsului , protectia mediului , pina la retribuirea salariatilor , sa ai functie de raspundere ,sa lucrezi in ture , uneori in frig si cgiar afara ,sa ai vechime 25 ani ca si inginer si sa ai , in cel mai bun caz salariul unui nou angajat intr-o banca ? sa nu mai vb. de avantajele pe care le aveti in cazul obtinerii unor credite . si noi inginerii avem studii superioare ; imi cer scuze , nu vreau sa generalizez, dar cred ca o parte dintre dv. ori sinteti aerieni si nu stiti care este realitatea , ori credeti ca dv sinteti cei mai importati , lucru cu care nu pot fi de acord. deja dv. beneficiati de prea multe avantaje,

  Inapoi la articolul Greva generala la cea mai mare banca din Romania