Comentarii pe articolul Investitii de 36 mil. euro pentru reconstructia Deltei, pana in 2013


reconstructia in delta dunarii

la 29 Septembrie 2007, ora 11:26
reconstructia in delta dunarii
delta dunarii are un potential turistic urias,dar din pacate foarte prost gestionat de autoritati.In urma lecturarii acestui articol am ramas cu multe semne de intrebare legate de veridicitatea cifrelor,avand in vedere faptul ca desfasor activitati turistice in zona.care reconstructii??exista suprafete care pe vremea rapsatului au fost desecate si introduse in circuitul agricol,in timp ce campul sta in paragina.Oare nu ar fi mai rentabil sa fie din nou inundate si populate cu peste?sau sa fie utilizate doar in scopuri turistice?parerea mea ca ar aduce venituri mai mari astfel
Alta problema ar fi caile de acces care in anumite zone,de ex Dunavatul de Jos,zona cu potential deosebit,arata ca dupa bombardament,asfalt nu exista!!cat de greu e sa asfaltezi 8km?!si asta avand in vedere ca in zona exista hotel de 4 stele.
A treia problema ar fi mizeria din delta dunarii.Ce fac agentii ARBDD?dorm?e adevarat, vinovat e gradul de civilizatie al romanilor, dar cateva amenzi cred ca ar mai civiliza.In toata delta nu am vazut un panou cu inscriptia "pastrati curatenia"desi se stie foarte bine care sunt locurile in care turistilor le place sa campeze.
Avem o comoara in posesie si ne batem joc de ea!!
Magda Tudor la 9 Octombrie 2007, ora 15:23
reconstructie inseamna tocmai inundarea incintelor secate pe vremea agriculturii in floare, iar rezultatele vor fi vizibile in timp.
Cat despre comentariul cu vaporul care ajunge la Sfantu Gheorghe o data pe saptamana...sunt doar curioasa. De cand nu ati mai fost in delta???

  Inapoi la articolul Investitii de 36 mil. euro pentru reconstructia Deltei, pana in 2013

Setari Cookie-uri