Comentarii pe articolul Cum vad operatorii de telefonie migrarea clientilor catre alte retele


portabilitate

Irina-Monica Manea la 4 Februarie 2008, ora 16:01
portabilitate
Portabilitate inseamna DOAR trecerea de la un OPERATOR LA ALTUL CU PASTRAREA NUMARULUI. Prin portabilitatea numarului la cel din urma operator, iti alegi contractul dorit. A porta numarul NU inseamna ca portezi si tipul de tarif pe care il ai in operatorul de fata.
Portabilitatea ca si tip de activare de contract se situeaza la acelasi nivel cu activarile de noi numere, cel putin in Spania, desi ofertele pentru cei care vor sa porteze numarul, sunt cu mult mai atractive in ceea ce priveste costul terminalului pe care il poti achizitiona (0, 9, 19 euro).
Datorita portabilitatii insa, se puncteaza mult fidelizarea clientilor, astfel ca dupa incheierea compromisului de 18 luni, clientul poate opta in a-si RENOVAmobilul.Prin consumarea acestui tip de serviciu de fidelizare, clientul semneaza un nou compromis de 18 luni.
Un alt lucru important de stiut e ca NU SE VOR ACCEPTA portabilitatile numerelor care nu au indeplinit perioda contractuala prevazuta (in Ro, 12 luni sau 24 luni), astfel ca, daca doresti sa mergi la n alt operator (pentru ca are o oferta mai buna de tarife sau de terminale) va trebui sa ai contractul finalizat cu operatorul in care esti deja.
Voi reveni cu informatii in cazul in care apar intrebari.

  Inapoi la articolul Cum vad operatorii de telefonie migrarea clientilor catre alte retele

Setari Cookie-uri