Comentarii pe articolul Cum sa iti faci o spalatorie auto cu 20.000 euro


Bun, publicitate, dar...

Bogdan la 19 Ianuarie 2009, ora 16:56
Bun, publicitate, dar...
...sa fie facuta cu bun simt. Prima spalatorie auto mobila din Romania este Star Wash, infiintata in 2005 (!) urmata la cateva saptamani de Pronto Wash. Ministerul mediului a emis un ordin pentru autorizarea serviciilor prestate de aceste firme inca din 2006 iar noi venim in 2009 si ne laudam cu prima spalatorie auto mobila...
Cat despre preturi, sunt si ele departe de a fi cele mai mici de pe piata.
Dincolo de asta insa, serviciile sunt in adevar cautate pentru confortul oferit clientilor.
Lucan Gheorghe la 21 Ianuarie 2009, ora 13:58
cum se descurca unele firme cu mediul , cu vecinii.etc ?
o spala si in fata blocului ? Unde ce duce apa ? Detergentul ?
Pretul conteaza mai putin .Amenzile la protectia mediului cine o plateste ?
Bogdan la 22 Ianuarie 2009, ora 21:46
Procedura este ecologica si functioneaza de mai multi ani si in alte state membre UE. Se spala cu doar 5 litri de apa si foarte putin detergent, care si acela este ecologic. Nu va inchipuiti ca apa murdara curge pe jos, ea este preluata in aceleasi aparate folosite la spalare. Din moment ce este MULT mai ecologica decat o spalatorie obisnuita (cu zeci/sute de litri de apa la fiecare autoturism si sute de ml. de detergent, de multe ori simplu sampon de urzica), nici nu se pune problema vreunei amenzi de la autoritatile pentru protectia mediului.
Nu stiu daca nou-infiintata firma spala si "in fata blocului", ci doar ca cele cu ceva vechime - Star Wash si Pronto Wash - nu spalau masinile clientilor persoane fizice la domiciliul acestora.

  Inapoi la articolul Cum sa iti faci o spalatorie auto cu 20.000 euro

Setari Cookie-uri