Comentarii pe articolul Isarescu: Creditele se vor scumpi


scumpirea creditelor

Daniciuc Cornelia la 8 Februarie 2008, ora 08:49
scumpirea creditelor
Cand se maresc si veniturile, ca sa facem fata ?
Monica Mart la 8 Februarie 2008, ora 11:34
Presupun ca orice presoana cu minime cunostinte in domeniul economic ar trebui sa fie in acord cu toate aceste masuri.
Gabriela Rosu la 8 Februarie 2008, ora 13:32
De acord cu Monica.
la 8 Februarie 2008, ora 19:23
Si economistii si inginerii si medicii, la fel ca si celelalte categorii profesionale vor suferi la fel ,,desteptelor''. Probabil ca nu ati luat credite, dar eu nu am vazut pe nimeni pana acum sa-si cumpere o garsoniera sau 2 camere fara imprumut la banca si mi-a albit deja parul demult.
Florin
Ionel Grama la 11 Februarie 2008, ora 10:16
Cred ca acestea doua sunt angajatele vreunei banci deoarece prea tare sunt "de acord" cu masurile luate de conducerea BNR. Dar nu numai aceste categorii sunt afectate. Sa nu se mai mire cand nu mai primesc inapoi banii dati cu titlu de credit la tinerii care nu primesc salariul nici macar minim pe economie. Sa mareasca dobanda ca altceva nu mai stiu. E un artificiu ca oricum tinta de inflatie nu va putea fi mentinuta la cat sa preconizat. Asta e clar ca buna ziua.
Tiron George la 16 Februarie 2008, ora 17:43
Si eu am credit ipotecar si sunt de acord cu decizia bnr, ttrebuie facut ceva in privinta inflatiei. Dar acest lucru nu este suficient pana nu facem ca romanii sa inteleaga ca tyrebuie sa consume ce este fabricat in romania nu se va redresa treaba!!@
Carmel Palamariu la 16 Februarie 2008, ora 21:26
Cred ca vor sa para doar destepte,dar nu vad sensul pentru ca nu si-au dat si adresa.Cat despre credite,nu ma mir.Daca vrei sa-ti faci casa,vrei sa faci o afacere,orice miscare,LA NOI,presupune un tribut platit bancilor(banci).Si parca nimeni nu vede nimic.Sacrificarea porcilor,parca ar fi maiimportanta decat eradicarea lacomiei "bancherilor".
Leonard Trofin la 17 Februarie 2008, ora 12:32
O decizie luata fara a interesa sa ajute aripa tanara.Nisste incompetenti

  Inapoi la articolul Isarescu: Creditele se vor scumpi

Setari Cookie-uri