Comentarii pe articolul BNR opreste caderea leului


BNR opreste caderea si DEALERII...

Luca Adrian la 23 Ianuarie 2009, ora 19:54
BNR opreste caderea si DEALERII...
Domnule, e a treia oara cand daca cumva isi revine leul asta, si nu conteaza daca de la mama natura economia sau la interventia BNR, ca hop si dealerii astia isi dau cu parerea! Asa li se mai spune la BISNITARI, OPORTUNISTI, etc... acuma Dealeri.
Vlad Florin Razesu la 26 Ianuarie 2009, ora 13:07
Cine mai crede in baliverne de genul asta ?
De ce s-a trezit acum cu oprirea, cand l-a lasat, nu sa cada ci sa se prabuseasca.?
BNR isi vede de interesele ei, vesnicii Isarescu si Vasilescu nu au facut nimic pentru leul nostru si nici pentru stoparea jafului bancar care ne-a adus in starea in care suntem. BNR a stiu de toat amatrapaylacurile care s-su desfasurat cu bancile si nu au luat nicio masura.
A descoperit ca nu stiu cine a intentionat sa dea o lovitura mortala lleui. Ce-a facut ? Nimic. De ce nu le-adat papucii 5 sau 10 ani celor care au incercat sa ne atace ?
E usor sa declari ca opresti caderea leului cand el a cazut de unde nu se mai poate ridica. Si inca nu s-a tarminat. Sa vadeti cum ajunge euro la alte nivelul istorice sub privirea blanda a NMR-ului

  Inapoi la articolul BNR opreste caderea leului

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile