Comentarii pe articolul Guvernul vrea sa elimine drepturile de autor


Si eu ce ma fac?!

St Murgeanu la 26 Ianuarie 2009, ora 11:03
Si eu ce ma fac?!
uite,

e de exemplu am un loc de munca (cu tot salariul pe cartea de munca) si in timpul liber am scris o carte (Concediaza-ti seful!) pentru care primesc x% drepturi de autor.

Cum crede d-l Poc ca ar trebui sa imi incasez drepturile cuvenite din vanzarea cartii?! sa inchei un contract de munca part time cu editura?!?!

este penibil

:)
Imamco la 26 Ianuarie 2009, ora 22:57
Problema creata sau care se doreste afi creata,este falsa!Cu certitudine pentru a distrage atentia opiniei publice de la incompetenta reala sau "dirijata" a Guvernului.
De ce?Pai foarte simplu!Banii care sunt incasati ca si PFA,drepturi de autor sau alte forme de colaborare temporare,se reintorc in economie prin intermediul consumului propriu(nevoi individuale-piine,pasta de dinti etc. sau functionale-achizitie PC,hirtie scris,pix,mistrie etc.)si se transforma in profitul brut al Selgros,Practiker sau bacania din colt,pentru care acestia in final platesc un impozit pe profit de 16% care se duce la Bugetul de Stat.
Deci nimeni nu pacaleste Statul!Cei care pacalesc sunt cei care scot bani din tara,o adevarata scurgere de venit national,pe toate caile posibile,legale sau nu!Acolo trebuie sa caute cei abilitati in acest sens(organele MFA) si sa faca reglementari gindite cei din Guvern!
Sper ca acestia sa dea dovada in cele din urma de profesionalism!

  Inapoi la articolul Guvernul vrea sa elimine drepturile de autor

Setari Cookie-uri