Comentarii pe articolul FMI vine in Romania saptamana viitoare


FMI VINE N ROMNIA

Gabriel la 26 Ianuarie 2009, ora 15:58
FMI VINE N ROMNIA
Vestea bun ar fi nu c vine FMI ci c pleac .Vestea rea este c de obicei FMI face observaii oarecum dureroase pentru acest domeniu al proiectelor macroeconomice. Credem c obsevaiile pe care l-e va face FMI nu vor fi bineplcute dar i faptul c acest fond este de vin pentru situaia din Romnia nu ar fi o scuz pentru nimeni. Ce este caraghios c mai marii zilelor noastre sunt cam mici cnd vine acest fond i oricum ei mu au nici o vin.
Politica macroeconomic a Romniei i cursul valutar nu se stabilete n SUA sau alte ri ci la Bucureti .Cine -i asum acest lucru ?
O zi bun.
Adrian la 27 Ianuarie 2009, ora 13:31
Vestea, intr-adevar, ar fi fost buna daca era despre plecarea FMI din Romania. FMI a fost conceput pentru asa zisa salvare a tarilor ce au probleme economice, insa FMI nu face altceva decat sa-i ingroape si mai rau, prin acordarea de credite uriase, atat de uriase incat tara respectiva nu le va putea onora niciodata, astfel se deschide calea acelor corporatii care, binevoitoare sa asigure reconstructia respectivei tari. Astfel se vinde si se cumpara o tara. S-a intamplat in multe tari din America de Sud, in Asia, mai recent in Ungaria, tarile baltice, chiar si in Romania. Va dau un singur exemplu, compania Bechtel, care ar trebui sa construiasca autostrada Transilvania, este condusa de aceeasi oameni care conduc si FMI-ul. Din umbra, bine-nteles. Aveti grija la bani !

  Inapoi la articolul FMI vine in Romania saptamana viitoare

Setari Cookie-uri