Comentarii pe articolul FMI vine in Romania saptamana viitoare


FMI VINE ÎN ROMÂNIA

Gabriel la 26 Ianuarie 2009, ora 15:58
FMI VINE ÎN ROMÂNIA
Vestea bună ar fi nu că vine FMI ci că pleacă .Vestea rea este că de obicei FMI face observații oarecum dureroase pentru acest domeniu al proiectelor macroeconomice. Credem că obsevațiile pe care l-e va face FMI nu vor fi bineplăcute dar și faptul că acest fond este de vină pentru situația din România nu ar fi o scuză pentru nimeni. Ce este caraghios că mai marii zilelor noastre sunt cam mici când vine acest fond și oricum ei mu au nici o vină.
Politica macroeconomică a României și cursul valutar nu se stabilește în SUA sau alte țări ci la București .Cine î-și asumă acest lucru ?
O zi bună.
Adrian la 27 Ianuarie 2009, ora 13:31
Vestea, intr-adevar, ar fi fost buna daca era despre plecarea FMI din Romania. FMI a fost conceput pentru asa zisa salvare a tarilor ce au probleme economice, insa FMI nu face altceva decat sa-i ingroape si mai rau, prin acordarea de credite uriase, atat de uriase incat tara respectiva nu le va putea onora niciodata, astfel se deschide calea acelor corporatii care, binevoitoare sa asigure reconstructia respectivei tari. Astfel se vinde si se cumpara o tara. S-a intamplat in multe tari din America de Sud, in Asia, mai recent in Ungaria, tarile baltice, chiar si in Romania. Va dau un singur exemplu, compania Bechtel, care ar trebui sa construiasca autostrada Transilvania, este condusa de aceeasi oameni care conduc si FMI-ul. Din umbra, bine-nteles. Aveti grija la bani !

  Inapoi la articolul FMI vine in Romania saptamana viitoare