Comentarii pe articolul ING concediaza 7.000 de angajati in intreaga lume


ING Bank-uri

Deponentul la 26 Ianuarie 2009, ora 16:40
ING Bank-uri
Fiii ploii !!! Acest ING - mai ieri, emitea "consideratii" referitoare la starea financiara a Romaniei... Mai bine s-ar ocupa de starea lor de falimentari... banda lui Lehmann & Madoff (?) are reprezentare si in Romania... Ce incredere mai prezenta acesti indivizi ??? Hai la "depozitul" de gunoaie bancare /inchisoarea datornicilor/ cu ei ... sau afara din "sistemul" bancar cu moftangiii !!!
Ovidiua. la 26 Ianuarie 2009, ora 21:49
"Acest ING - mai ieri, emitea "consideratii" referitoare la starea financiara a Romaniei."
Emitea comentarii pentru ca un articol platit, cu putin noroc, poate spala rusinea, cel putin fata de unii, la momentul potrivit.
Asta nu inseamna ca sunt mari analisti. Imi aduc in schimb aminte ca se considerau cea mai eficienta firma "de profil", din Romania...

Sunt de acord cu tot comentariul !
Antoaneta Macovei la 26 Ianuarie 2009, ora 23:59
Nu mai sariti asa repede cu gura..si nu mai credeti tot ce cititi..stiti zicala aceaa "nu tot ce zboara se mananca"? daca nu..cautati-o si cititi-o..ING este eca mai eficienta firma..off..romanii nostrii..repede aruncati cu pietre in altii..asa o sa ramanem cu oameni ca voi..la fundul Europei..
Sdr la 27 Ianuarie 2009, ora 08:37
Ai dreptate -erau cei mai stresanti, agasanti si nesimtiti asiguratori - si de fapt de unde profit din minciuni?!- sa-i vedem cum scot camasa cu asigurarile de viata sau studii, etc.
Erau mai rau decat mormonii aia care cautau oameni cinstiti pentru convertire religioasa si apoi indobitocire.
Va spun asta pentru ca mi-au stricat doua acumulatoare de telefon cei de la ING ca sa ma convinga sa fac asigurare -si tot nu au reusit.
Este intr'adevar un lucru fain sa-ti faci asigurare de viata dar nu la niste oameni in halul asta de stresanti.
Horatiu la 27 Ianuarie 2009, ora 11:08
D-na Macovei, intr-adevar, nu tot ce zboara se mananca. Uitati-va pe un clasament cu bancile reprezentate in Romania, ca sa vedeti cat de "eficienti" sunt cei de la ING, si apoi sa-i criticati pe romanii nostri. Daca ING sunt asa eficienti, de ce au (din nou) nevoie de mila statului olandez ? Daca aveti atata incredere in ei, intrati intr-un sediu ING sa deschideti un depozit, si veti intelege mai multe, din comportamentul lor.
Simina Dirlea la 27 Ianuarie 2009, ora 18:09
eu cred ca dupa ce au facut banii foarte multi pe multe piete din lume acum profita de asa zisa criza financiara ca sa poata da oamenii afara( oameni care pentru ei nu conteaza ca doar se gasesc pe toate drumurile), sa isi poata lua frumusel talpasita si sa o stearga "evreieste".
nu stiu de ce , dar fiind sceptica de fel si cu teoria conspiratiei in sange, nu prea cred in criza asta financiara asa cum este ea prezentata
are sa pice cine trebuie sa pice si cine nu are sa profite la maxim
Adrian Daniel Munteanu la 28 Ianuarie 2009, ora 17:21
am lucrat la un broker care colabora si cu ei, habar n-au pe ce lume traiesc!!!!
sper sa isi schimbe atitudinea macar acum, daca vor mai avea ocazia....
Ioan Antonovici la 28 Ianuarie 2009, ora 18:09
Face-ti comparatie intre toate fondurile de investitii si apoi comentati.Daca a primit ajutor de la statul olandez inseamna ca prezinta o garantie,doar statul nu-i prost sa ajute o banca falimentara si un grup financiar fara o baza solida.
Gabriel Robert Rosnovschi la 28 Ianuarie 2009, ora 19:55
nu cunoaste poporul pe mina cui a picat......habar nu aveti pe ce se duc banii vostri de pensie....va invit in opera centre ,unde sint citeva din birourile ING ,sa vedeti scheme de personal ,consumuri logistice .....nea nicu si sistemul lui erau mici copiii
Zsolt Koppandi la 29 Ianuarie 2009, ora 15:19
Ia hai sa vedem dobanda la depozite in USD de 1% (unu %) cine mai are in tarisoara asta ? Si cand vrei sa-i scoti au 0,5% comision de retragere numerar. Deci 0,5% Dobanda ! Se poate verifica la ori ce filiala ing. JENANT !! Restul de 'amarati' au 2.5-3,5% Adica de trei ori mai tari decat ING. Succes !!! Sunt gata.

  Inapoi la articolul ING concediaza 7.000 de angajati in intreaga lume

Setari Cookie-uri