Comentarii pe articolul IKEA si-a pregatit armele pentru 2008. Unde va deschide urmatorul magazin?


de ce Braila si NU Oradea?

Daniel Timut la 11 Februarie 2008, ora 13:52
de ce Braila si NU Oradea?
De ce Braila si nu Oradea? Comparati distanta dintre Galati si Braila si comparatio pe cea dintre Oradea, Cluj si Timisoara. Si mai comparati si potentialul economic al Oradiei si al orcarui alt oras dintre cele vizate.Cred ca Boss-ii de la IKEA nu pun mana pe un registru de statistica al oraselor respective.Nu e greu de gasit! Domnilor il gesiti la Oficiul de statistica al fiecarui judet.
Din cate eu cunosc Bihorul este judetul cu cel mai mic numar de someri din Romania,iar economia locala a cunoscut un boom fara precedent.Lucruri care pot fi constatate doar mergand in teren.Bafta IKEA oriunde ai fi!
Laurentiu Negrisan la 11 Februarie 2008, ora 15:33
Oradea e in top 15 orase dupa numarul populatiei. Braila e in top 10. Parerea mea e ca IKEA ar trebui sa se uite la numarul de locuinte finalizate pe regiuni deoarece evident acolo unde o locuintza e finalizata e nevoie si de mobila noua. Din punctul asta de vedere regiunea Nord - Est e lider detasat( insse.ro - judetele Iasi si Suceava sunt fruntase). In schimb pe piatza din Suceava si Botosani se gaseste mobila de buna calitate din Ukraina care nu prea are concurenta ...exemplu canapele cu fotolii din piele in jur de 3000 - 3500 lei ...etc.
Tudusciuc Alexandru la 11 Februarie 2008, ora 18:02
Distanta Galati -Braila ....10 km domnilor,la capitolu densitate stati bine...ok

  Inapoi la articolul IKEA si-a pregatit armele pentru 2008. Unde va deschide urmatorul magazin?

Setari Cookie-uri