Comentarii pe articolul Elena Udrea: Tichetele de vacanta vor inlocui primele de vacanta


Sondaj

Nicolae Curea la 27 Ianuarie 2009, ora 08:55
Sondaj
Ati facut un sondaj? Pe noi nu ne intreaba nimeni daca vrem?
Farcas Georgeta la 27 Ianuarie 2009, ora 19:38
probabil doamna udrea considera ca toti angajatii pleaca in concediu intr-o statiune. se inseala amarnic . putini sint cei care au un salariu ( de cele mai multe ori sub salariul mediu pe economie )care isi permit asa ceva .multi asteptam aceste prime de vacanta pt. a ne acoperi o rata pe care o avem sau pt a achizitiona un produs . cu banii poti face orice , dar cu tichetele nu prea . oricum cine isi permite sa plece in concediu nu cred ca asteapta aceste tichete , o face oricum ; de ce nu sintem lasati sa hotarim singuri ce facem cu veniturile noastre ? (si asa f. modeste) . doamnei udrea ii dicteaza cineva ce sa faca cu banii proprii?
Iuliana Mihai la 1 Februarie 2009, ora 20:19
doamna udrea, le dati dvs si angajatilor de la firmele private bilete de odihna????sau numai cei ce dorm in scaune cofortabile cu salarii de la stat tre sa se odihneasca?????
Viorel la 8 Februarie 2009, ora 10:54
Daca ati trai in lumea reala, cea a noastra, a romanilor de rand, ati sti prea bine ca in afara de litoralul extrem de prost echipat, pe timp de vara, si cateva statiuni cu un mic renume pe timp de iarna, in alte parti destul de frumoase din tara nu se duce nimeni pt ca majoritatea drumurilor de accesc sunt jalnice si multe alte motive. Datorita clitatii serviciilor extrem de prost prestate in majoritatea unitatilor turistice si cu preturi nesimtit de ridicate, este unanim preferat sa pui cateva foi in plus si sa ai parte de un concediu de "n" ori mai bun si relaxant in alta tara. O lege care opreste primele de vacanta si le inlocuieste cu tichete de vacanta este o tampenie imensa, ce-i drept scornita de o persoana care nu are nici un backround solid pt a fi la sefia turismului. Ar trebui sa veniti cu alte idei muuuuult mai originale pt a spori interesul turismului intern.

  Inapoi la articolul Elena Udrea: Tichetele de vacanta vor inlocui primele de vacanta

Setari Cookie-uri