Comentarii pe articolul Radiografia tranzactiei Ursus - Bere Azuga. Cine mai vinde in industria berii?


ursus-bere azuga

Medeea_Magdalena Sinca la 29 Ianuarie 2009, ora 11:15
ursus-bere azuga
sper ca cei de la ursus sa nu modifice reteta berii azuga care asa cum era in cantitati care nu faceau fata cererii,era o bere foarte buna mai ales "azuga premium"si poATE URSUS VA FACE SI CEVA INVESTITII PENTRU CA FABRICA DIN AZUGA E VECHE SI nerenovata.
Claudiu Tirnoveanu la 29 Ianuarie 2009, ora 15:57
Se va intampla exact acelasi lucru ca si cu Timisoareana, preluata tot de Ursus, adica se va demola tot ce mai sta in picioare, se vor face concedieri masive, iar fabrica va deveni un depozit care doar va imbutelia bere, nu va mai si produce, iar reteta.... Traiasca Ursus si mafia din Romania!!!
Florin Barba-Rasa la 30 Ianuarie 2009, ora 07:39
Poate au o alta viziune asupra ideii de brand local.In privinta taierii costurilor si maximizarii profitului ,puteti fi siguri ca o sa taie in carne vie....
Catalin Pop la 30 Ianuarie 2009, ora 10:29
Ce vorbesti, frate? Nu mai este bere Timisoreana cumva?? Si inca la fel de buna , daca nu chiar mai buna. Reorganizare exista in orice firma preluata de o firma mai mare, mai exact , se scapa de "raile" care stau in birou si nu fac nimic.
Claudiu Tirnoveanu la 30 Ianuarie 2009, ora 20:08
probabil nu esti bautor de bere ca sa-ti dai seama cum era berea Timisoreana in anii 90, atunci cand lua o gramada de premii nationale si internationale, dar se facea dupa metode traditionale si dupa o reteta pe care multi ar fi vrut sa puna mana. Nu uita ca fabrica de bere din Timisoara a fost fondata in anul 1718 si este cea mai veche fabrica de bere din Romania si nu cred ca tanjea dupa o fuziune cu Ursus. Dar fabrica a fost privatizata prin celebra metoda MEBO si niste baieti destepti au reusit sa puna mana pe ea si cu toate ca existau procese pe rol in acest sens, fabrica a putut totusi fi vanduta lui Ursus, tocmai pt. a se piede urma ilegalitatilor care s-au facut si a celor care s-au umplut de bani din tranzactia asta.

Probabil ca nu ai observat nici ca aproape toti producatorii de bere au inceput sa bage si porumb, tocmai ca sa-i dea tarie si sa fermenteze mai repede, ca sa nu mai stea cu banii blocati, pana ajunge sa se vanda berea (procesul de fermentatie fiind unul de p mai lunga durata). Daca esti de acord cu toate astea, in detrimentul calitatii unei beri, totul e super ok si traim intr-o tara minunata plina de oameni de asemenea minunati :)

  Inapoi la articolul Radiografia tranzactiei Ursus - Bere Azuga. Cine mai vinde in industria berii?

Setari Cookie-uri