Comentarii pe articolul Cum arata bugetul anti-criza propus de Guvernul Boc


mariri salariale

Ipate Eugen la 30 Ianuarie 2009, ora 07:54
mariri salariale
nu stiu cum nu le crapa obrazul de rusine. mariri de 5% la salariile bugetarilor si la pensii, in doua transe. mai bine nu dadeau nimic dar inghetau preturile. preturile la gaz, curent, combustibil, cresc cu mai mult de 10%. celelalte vor creste in avalansa. eu lucrez in teatru, tehnician. salariul meu, cu tot cu salariu de merit, ajunge la 950 ron. am colegi, cu 30 de ani vechime, cu 700 ron pe luma. faceti un calcul sa vedeti cat reprezinta prima marire de 2%. si in acest an nu se mai dau prime, deci orice ar fi fost in plus, cade.
Laurentiu Caimac la 30 Ianuarie 2009, ora 11:14
Daca nu intelegem sa suferim acum, tara asta nu se va ridica niciodata!
Calin Anghel la 30 Ianuarie 2009, ora 13:04
dar daca nu este...de unde sa dea? e ca si cand ai vrea sa imparti un mar la 10 copii si fiecare vrea cate jumatate
Radu Clapuci la 30 Ianuarie 2009, ora 18:48
De ce trebuie sa inghitim si minciuna asta cu "nu este de unde" ?
Lucian Truta la 30 Ianuarie 2009, ora 23:18
Tara asta nu se va ridica niciodata cu conducatori sau lideri de teapa celor pe care suntem nevoiti (nu stiu de ce si pana cand?) sa-i suportam. De 20 de ani ne ciocoiesc aceiasi nenorociti si tot nu ne invatam minte! Am fost atat de fericit in Decembrie 1989, iar acum nu a ramas decat o mare greata!
Din pacate la noi miciuna nu are picioare scurte, tine de fiecare data...
Busescu Florin la 31 Ianuarie 2009, ora 03:41
sa suferim?! da ei de ce nu? ...........cred ca ar trebui sa sufere ei, nu noi astia multi! pana acu am suferit noi acum sa le vina lor randul ......... ne mai vorbind de matetamtica procentelor ....................... parca bugetul asta e de cauciuc .............dupa cum s-a vazut ei sunt impreuna, NOI?
Covaci Anca-Dafina la 1 Februarie 2009, ora 14:33
interesul lor si al familiilor lor e prioritar, nu degeaba se spune ca fiecare trage focul sub oala lui.. niste hoti mincinosi de prima clasa... vor sa para ca le pasa si ne amagesc cu mariri deasarte si pe cealalta parte ne iau inzecit! un guvern fara caracter, ce mai!

  Inapoi la articolul Cum arata bugetul anti-criza propus de Guvernul Boc

Setari Cookie-uri