Comentarii pe articolul Alege Mercedes-Benz Romania?


Investitie Mercedes in Romania

Sorin Coman la 13 Februarie 2008, ora 09:33
Investitie Mercedes in Romania
Teoretic ar fi foarte bine ptr.noi....practic daca se intampla acest lucru eu nu imi voi mai cumpara masini Mercedes in viitor.
In prezent am masini turism si utilitare.
Din pacate am o parere proasta despre forta de munca din tara noastra!
SORIN COMAN-Constanta
Mihaela Nica la 13 Februarie 2008, ora 19:05
Parerea proasta ti-ai facut-o in Constanta, probabil. Este adevarat, ca vedem si noi vara, cand mergem pe litoral, ce se intelege acolo prin munca.
Da spune-mi, tu ai lucrat vreodata ceva cu mainile tale? Adica sa produci un lucru, pe care cineva sa vrea sa dea bani. Stii cum e, e usor sa critici forta de munca romaneasca de pe margini. Tu ce meserie ai?
Corina Diaconescu la 14 Februarie 2008, ora 12:38
Nu ai de ce sa gandesti asa despre fabricile auto din Romania, sunt deja destul de multe si lucreaza foarte bine. Ca sa lucrezi in domeniul auto trebuie sa respecti regulile din domeniu, reguli foarte stricte impuse de ISO TS 16949. Penalizarile pentru non-calitate in auto sunt asa de mari, ca niciun furnizor nu-si permite sa lucreze prost. Am lucrat in domeniu si vorbesc din experienta. Aici nu mai are loc mentalitatea comunista "merge si asa", pentru ca nu merge. Poti plati penalitati de non-calitate de mii de euro numai pentru o eticheta pusa gresit pe o cutie.
Sabau Nelu la 17 Februarie 2008, ora 20:36
Ptr SORIN COMAN cred ca in primul rand ai unele probleme , EU ti-as recomanda sa nu mai faci afirmati nefondate , mai fa si TU cateva deplasari in tara mai ales Transilvania si in special Timisoara si Cluj si-ai sa ramai surprins de cat de mult difera realitatea de afirmatiile tale. Voiaj Placut.

  Inapoi la articolul Alege Mercedes-Benz Romania?

Setari Cookie-uri