Comentarii pe articolul Cum arata bugetul anti-criza propus de Guvernul Boc


frumos... foarte frumos....

Olimpiu Gornic la 31 Ianuarie 2009, ora 10:12
frumos... foarte frumos....
Frumos... foarte frumos....
Inca un exemplu, al faptului ca trim in Romania si asta e un lucru care ne ocupa tot timpul.
Adica....
- Ei isi maresc salarile si pensile cu 5% (dar oare cat era un salar de bugetar pana acuma...? 2 - 5 mii de euro , sau mai mult....)
- Noua ne baga pe gat diferite programe , gen: rabla, subventii pt. incalzire, subventii pt. panouri solare, la care oricum nu ajung deacat CEI CARE INDEPLINESC CONDIITILE.
- Modernizeaza vreo autostrada rurala, care nu a mai fost reparata de pe vremea lui CeauBau, de unde, oricum, jumatate din bani intra tot in buzunarul lor (a dl. senatori si deputatii mari si mici, prefecti, primari, consilieri etc.) prin intermediul firmelor care presteaza lucrariile.
- Maresc salarile la profesori, da si la astia bani se dau in functie de locul pe care il au, adica cu cat esti mai sus, cu atata te ridici si mai sus.
-Iar la batrani le maresc pensia la 100 de euro pe luna, corectez 350 de lei , adica mai putin de 100 de euro, caci cursul e 4,30. DAR NU V-ATI PUS DV. INTREBAREA CAT AVEAU PENSIA PANA ACUM, DACA ACUMA E 350 DE LEI
- si pentru ca sa poata acoperii cheltuielile enumerate mai sus, ne maresc noua (celor al caror cuvant nu conteaza decat odata la 4 ani , dar si atunci doar intr-o anumita masura) CAS-ul , ca doar nu ne luau destui bani din salar pana acuma.

Asa ca BRAVO..... sincerele mele felicitari Guvernului , au reusit din nou sa dea lovitura cu un nou pachet de legi foarte bine puse la punct.
Ana-Maria Gusa la 2 Februarie 2009, ora 11:56
... inteleg ca nu este ok cu aceasta crestere de 5%... pai eu nu o sa pup nici macar aceasta crestere... si lucrez destul de bine... Asa ca, mai bine cu putin, chiar si in vremuri de restrise. Si, mai mult decat atat, chiar ca o sa plang cand o sa primesc fluturasul si o sa vad ca dau si mai multi bani la stat, in conditiile in care nu primesc nici o marire. Crestere salariala - mi-e greu sa cred ca as putea avea, in asemenea vremuri... asa incat, dumnezeu cu mila!
Din punctul meu de vedere, orice comentariu este inutil! Nu mai este loc de nimic... oricum ar fi, este prost... este foarte clar ca nu avem oameni la putere care sa vada interesul tarii... ci numai pe al lor... si nici nu vom avea curand... noi deja suntem invatati sa rabdam toate porcariile.... dar oricum le-am rabdat intotdeauna, nu-i asa? Uitati-va in spate, la istoria tarii asteia, si aveti dovezi cu duiumul... In asa conditii, ne meritam soarta cu varf si indesat! Si daca vrei sa iei atitudine, esti innabusit... asa ca, rabzi si tu... Deci, cu speranta inainte... daca o mai avem si pe asta.

  Inapoi la articolul Cum arata bugetul anti-criza propus de Guvernul Boc

Setari Cookie-uri