Comentarii pe articolul Frauda de la Deva: Arbitrul pietei de capital a suspendat activitatea Broker Cluj


Poate o sa fie un semnal de alarma

Cristi la 31 Ianuarie 2009, ora 16:18
Poate o sa fie un semnal de alarma
Poate problema asta va trage un semnal de alarma si se vor crea niste regulamente nu doar de dragul de a avea regulamente si tone de hartie si birocratie ci a urmari ca fraude sa nu poata fi facute sau sa fie foarte rapid de depistat si contracarat.

Pentru ca problema nu este doar de ce prin regulile avute se poate asa ceva, ci si cum se poate ajunge la sume mari de bani furate fara ca acest lucru sa fie descoperit. Si fara ca oamenii care au fost implicati sa fie clar gasiti si trasi la raspundere.

Prin regulamente ar trebui ca orice frauda sa poata fi descoperita in cel mult cateva zile, sau maxim o luna. Ca sa furi sumele respective intr-o agentie mica, iti trebuiesc mai multe tranzactii, mai mult timp. Pentru a nu bate la ochi si pentru ca sa aduni banii pe care urmeaza a-i fura de la clienti, ca pana la urma de asta e vorba.

Acum problema e generalizata si sufera toti clientii BRK si la fel actionarii societatii. Probabil ca actiunile SSIF-urilor vor fi penalizate de acum inainte si din acest punct de vedere, al acestui risc.

  Inapoi la articolul Frauda de la Deva: Arbitrul pietei de capital a suspendat activitatea Broker Cluj

Setari Cookie-uri