Comentarii pe articolul Criza pe Wall Street va lua sfarsit pana in martie


Sclavie Ultramoderna

Storm Bogdan la 2 Februarie 2009, ora 01:58
Sclavie Ultramoderna
Daca cineva crede ca asa-zisa iesire din criza este un semn bun, se inseala. Romania nu face parte din tarile puternic industrializate ca sa faca fata valului de IGNORARE la care o sa ia parte. Daca tara noastra nu era lasata de izbeliste dupa revolutie, ACUM, fix in acest moment reprezentam ceva pe plan mondial si puteam face fata oricarei unde de soc venita din partea tarilor picate in plasa aruncata de americani peste planeta. Dar noi nu avem nimic, la noi valurile schimbului valutar se remarca dupa 1 saptamana (in comparatie cu oscilatiile valutelor principale) iar cele economic-generale dupa 6 luni.

Am mai zis si o sa repet, criza a inceput la americani, cu adevarat in Septembrie-Octombrie si va dura tot pana in lunile 9-10 ale acesui an, DAR ce ne asteapta pe noi la 6 luni dupa ce s-a intamplat, adica prin aprilie-mai Doamne Ajuta sa avem puterea si taria de caracter sa nu judecam guvernul actual pentru greselile facute de celelalte guverne in ultimii 19 ani.

Daca SUA se va redresa pana in 2010, Romaniei ii va lua cel putin 5 ani sa-si revina dupa acest SOC.

Totul este un CUMUL de factori care isi au radacinile in dorinta de dezvoltare a clasei Conducatoare si inmultirea clasei de sclavi.
Daca urmariti legile care sunt in curs de "lansare" veti observa la ce vrea statul sa supuna cetateanul roman, veti observa cum ni se iau multe drepturi in schimbul banilor nostri pentru a acoperi ceea ce n-au fost in stare sa conserve de la Revolutie incoace, si aia este Industria, Rezerva Nationala si Nationalismul.

Toate cele bune si Criza placuta !
Mihai Greavu la 2 Februarie 2009, ora 13:29
you are right... :((

  Inapoi la articolul Criza pe Wall Street va lua sfarsit pana in martie

Setari Cookie-uri