Comentarii pe articolul Curse Tarom spre litoral, in aceasta vara


CURSE TAROM IN ACEASTA VARA

Mary-Constanta la 2 Februarie 2009, ora 04:26
CURSE TAROM IN ACEASTA VARA
O IDEE EXCELENTA !
ATAT SOTUL CAT SI FOARTE MULTI PRIETENI DE FAMILIE SUNT NEVOITI, PROFESIA FIIND DE ASA NATURA, SA FOLOSEASCA RUTA BUCURESTI-CONSTANTA CEL PUTIN O DATA LA DOUA LUNI. PANA IN ACEST AN, IN TIMPUL SEZONULUI ESTIVAL EXISTA POSIBILITATEA UTILIZARII SERVICIILOR OFERITE DE TAROM, ACEASTA COMPANIE ASIGURAND UN AUTOCAR PT. CURSA RESPECTIVA. FOLOSINDU-SE MIJLOC DE TRANSPORT TERESTRU, DEPLASARILE ERAU SI SUNT FOARTE DIFICILE DAR CU TOATE ACESTEA, COMPANIA UNDE-SI DESFASOARA SOTUL ACTIVITATEA OFERIND SI PLATIND TOTODATA BILETUL PT. O CURSA AERIANA BUCURESTI-CONSTANTA SI RETUR.
DE ASEMENEA AVEM CUNOSTINTE SI IN ALTE ZONE ALE TARI, FAMILII DE PRIETENI IN ZONA MOLDOVEI CARE PREFERA SA-SI PETREACA VACANTELE IN STRAINATATE TOT DATORITA LIPSEI RUTELOR AERIENE SPRE LITORAL, IAR PENTRU A STRABATE TARA SPRE LITORAL PE TIMP DE VARA ESTE NECESAR SA TE INARMEZI CU MULTA RABDARE SI SA-TI IEI O MARJA DE CEL PUTIN 14 ORE PENTRU A AJUNGE LA DESTINATIE, TINAND CONT CA EXISTA SI COPII LA BORDUL AUTOTURISMELOR, IN MAREA MAJORITATE A CAZURILOR. IAR CU TRENUL...CEL PUTIN PATRU ORE, DACA NU VORBIM DE O ZI CANICULARA.
SPERAM CA ACEASTA IDEE SA SE TRANSFORME IN PROIECT REALIZABIL IN PRIMAVARA ACESTUI AN, IAR MINISTERELE, ATAT CEL AL TURISMULUI DAR SI CEL AL TRANSPORTULUI SA GASEASCA RESURSELE FINANCIARE PT. SUSTINEREA LUI.
Mihai Apetria-Moruzi la 8 Februarie 2009, ora 08:41
Este o idee buna, aceste curse erau si pe vremea lui Ceausescu si nu prea mai aveai locuri la avion. Poate ar fi bine sa investeasca si in aeroporturi ca sunt si arata ca vai de capul lor.

  Inapoi la articolul Curse Tarom spre litoral, in aceasta vara