Comentarii pe articolul De la teorie la practica: Un cabinet veterinar, afacere nascuta pe bancile facultatii


Daca nu poti de ce sa nu dai in altii

Enciu Cristian la 3 Februarie 2009, ora 14:15
Daca nu poti de ce sa nu dai in altii
Daca nu ai posibilitati, daca nu vrei sa risti si te multumesti doar cu ceea ce ai de ce trebuie sa dai in altii, care prin munca si nopti nedormite, au reusit sa construiasca ceva, pornind de la zero? Este foarte usor sa arunci cu noroi in altii datorita invidiei, datorita comoditatii. In timp ce altii in timpul facultatii nu faceau nimic altii isi asumau raspunderi, luau decizii si datorita acestui motiv poate au ajuns acolo unde au ajuns. Este foarte usor sa iti vezi de viata personala si de facultate, altii au renuntat la viata personala, la multe lucruri care se puteau face la acel moment si s-au sacrificat pentru un scop al lor, pentru a-si asigura un viitor. Invidia, ca numai asa poate fi numita este in floare, nu inteleg de ce trebuie sa ne intereseze de capra vecinului, de ce ne roade invidia ca altul are datorita faptului ca munceste, iar altul datorita comoditatii asteapta sa cada din cer. Nu am dorit laude, flori si sa fiu dat exemplu cu acest interviu, doar mi s-a propus acest lucru si am spus ce am gandit si ce am facut pana acum. Nu stiu cine a dat mai mult spaga sau nu , niciodata nu m-a interesat acest lucru si mi-am vazut de treaba mea neatacand pe nimeni. In ceea ce il priveste pe domnul Dr Bobe Georgian fost coleg, il asteapta un proces de calomnie datorita spuselor dansului in comentariul sau, unde il voi astepta cu dovezi pentru ceea ce a spus, iar daca dansul doreste sa mai comenteze altceva ma poate contacta. Nu am realizat nimic deosebit, am incercat , in mare parte am reusit dar nu ma voi opri aici spre dezamagirea unora, respectiv a celor care sunt invidiosi si care mai ales nu au curajul sa spuna ceea ce gandesc direct si prefera sa se ascunda in spatele unui comentariu.
Citandu-l pe Mircea Badea Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, timp in care ne intereseaza ceea ce fac altii si mai putin persoana noastra
Bobe Georgian la 3 Februarie 2009, ora 19:22
Stimate coleg,
Nu voi mai raspunde la provocari. Nu e vorba de invidie sau de neputinta.Ceea ce stiu eu poate fi probat si chiar il provoc pe fostul meu coleg la o confruntare on line. Am facut apel numai la constiinta fiecaruia si daca seara te poti privi in oglinda fara niciun fel de problema si esti mandru de tine.. este totul in regula. Nu ma intereseaza viata nimanui dar link-ul mi-a fost trimis direct, de pe un site public si mi s-au parut strigatoare la cer elogiile aduse Doctorului Enciu. Constatarile mele sunt cat se poate de reale si astfel de comentarii vor mai fi postate pentru ca si alti colegi au fost uimiti de performantele Doctorului Enciu mai ales ca stiu cat s-a "chinuit". In ceea ce priveste procesul te sfatuiesc mai intai sa afli definitia acestui termen si apoi mai stam de vorba. Este o amenintare ieftina specifica persoanelor care se simt cu musca pe caciula. In final imi cer scuze, imi cer scuze ca mi-am facut colegul sa demonstreze cat este de penibil.
Enciu Cristian la 4 Februarie 2009, ora 00:04
Penibiliatea nu stiu de partea cui este datorita faptului ca acest articol se refera la afacere propriu zis si nu la realizarile profesionale ale unuia sau altuia, inca din titlu se poate intui la ce se refera articolul. Ca raspuns la comentariul doamnei doctor, nu am spus ca Dl Bobe Georgian nu este un profesionist, mai mult il apreciez pentru ceea ce este si pot spune ca ii cunosc calitatile profesionale care sunt de invidiat chiar si pentru unii medici care au o vechime in meseria aceasta. La faptul ca acea clinca la care dansul profeseaza ma abtin de la comentarii pentru a nu intra in alte discutii care nu isi au rostul dar tin sa precizez ca sunt foarte multe clinici si cabinete care ofera servicii de inalta calitate si sunt la fel de renumite, si nu ma refer la cele 2 clinci pe care le detin, daca este nevoie pot da nume de cabinete unde medicina este luata in serios. Sper ca acesta sa fie totusi un final, ii doresc lui Bobe Georgian multe reusite profesionale, sa fie mai atent cand citeste un articol si sa realizeze la ce se refera acel articol, iar scuzele cerute colegei mele telefonic din punctul meu de vedere nu isi au rostul. Faptul ca am fost selectat pentru a da acest interviu a fost probabil datorite unor inetsigatii junralistice sau probabil la intamplare, numai Dna Alexandra Teodorescu poate raspunde, eu stiind numai ca am fost selectat dintre 10 cabinete. Nu am dorit sa imi fie aduse elogii sub nici o forma, daca as fi vrut asta as fi gasit alte metode dar scopul meu nu este de a primi laude si elogii, poate cum vor sa primeasca astfel de laude. Realizarile mele de la infiintarea primului cabinet si pana in ziua de azi mi le asum eu si colega mea, iar daca cineva mai crede in ziua de astazi ca o afacere se poate porni cu banii din buzunar se insala amarnic, nu am negat niciodata ca pentru pornirea acestei afaceri nu am avut sustinere financiara. Mediocritatea la care ma refeream in comentariul trecut era pentru caracterul unuia sau altuia, nu la capacitatile unora. Daca cineva etse dornic de dis
Bobe Georgian la 4 Februarie 2009, ora 14:36
Offf.. Ma bucur sa observ o schimbare de atitutdine si chiar ma bucur sa aud ca este mentionata si colega noastra, fapt care nu s-a intamplat in cadrul interviului initial, mai ales ca din cate stiu eu si ea are un mare merit in pornirea afacerii. Tocmai din acest considerent am avut o discutie telefonic, nu pentru am cere scuze, ci pentru a lamuri anumite aspecte ale acestei situatii. In comentariul meu am vizat strict parte medical veterinar ci nu cea de management., domeniu in care cred ca Doctorul Enciu se descurca.
Cristian Enciu la 4 Februarie 2009, ora 19:23
Domnule Dr Bobe, daca a-ti fi fost doar un pic atent la subiectul interviului cu siguranta observati tema acestuia, dar din cauza temperamentului dumneavoastra care de cele mai multe ori este vulcanic se poate ca acest detaliu minor la urma urmei dar foarte important se prea poate sa va fi scapat.
Intr-un interviu doar persoana de fata isi poate exprima o parere, gandire si nu poate exprima si parerea altor persoane care nu sunt de fata.
Pana la urma dumneavoastra a-ti dorit sa semanati un pic de furtuna in desert. Poate pe viitor veti fi mult mai atent la ceea ce cititi, veti analiza si apoi sa comentati. Sa stiti ca este foarte usor sa aruncati cu noroi in cineva , uneori este o placere umana sa ingropi pe cineva numai ca sa iesi in evidenta, de multe ori nereusind decat sa te ingropi pe tine insuti.
Va urez numai bine, cat mai multe realizari profesionale, si spun acest lucru sincer fara nici un pic de ura sau cinism.
In viata este foarte usor sa faci rau, este foarte greu, uneori imposibil sa repari raul facut si enorm de greu sa faci un bine.
Gabz la 5 Februarie 2009, ora 19:07
mai bine sa ne intalnim cu toti la o bere si sa terminam povestea ====))))

  Inapoi la articolul De la teorie la practica: Un cabinet veterinar, afacere nascuta pe bancile facultatii

Setari Cookie-uri