Comentarii pe articolul Un divort prietenesc intre angajator si salariat: Outplacement-ul, pe val in vreme de criza


As dori sa ajut si eu si de ce nu, sa castig...

Scanteie Gheorghe-Dorin la 3 Februarie 2009, ora 17:06
As dori sa ajut si eu si de ce nu, sa castig...
La inceput imi cer scuze pt. introducerea lunga ce urmeaza, dar doleanta mea se regaseste in titlu si in fraza finala.
De-a lungul timpului am tot efectuat stagii de formare a formatorilor... chiar si de formare a formatorilor de formatori...
("Uitai sa va spui", ca sunt profesor, inginer, informatician, intr-un orasel din ALBA, deasupra caruia se zice ca intoarce uliul, adica e capat de linie).
Deci urmam cate-un curs de formare si de fiecare data, plecau a-i nostri si veneau alti ai nostri, ca asa-i in invatamantul romanesc. Si mai faceam un stagiu de formare si veneau alti ai nostri... si tot asa. La un moment dat faceam parte dintre "formatorii locali" ai Inspectoratului Scolar Jud... si ce daca?
Ultimul curs de formare, absolvit (2008), pe propriile "speze", este in legatura cu formarea adultilor.
Ca urmare a acestor cursuri am reusit sa mai si formez pe altii, dar sporadic... din motivele mai sus pomenite.
Ultima data la Blaj, la o firma straina de renume, am efectuat 3 traininguri si am castigat si niste bani...
Outplacement-ul de care acum am luat cunostinta, mi-a aprins o luminita (speranta), ca as putea sa ajut si sa va pun la dispozitie experienta mea, ca lector, profesor, formator sau consilier, bineinteles remunerat.

Elena la 3 Februarie 2009, ora 23:18
Stimate Domnule Dorin,
Outplacementul nu este ceea ce ati inteles dumneavoastra. Mai cititi inca o data articolul. Ideea de baza este: daca sunteti disponibilizat veti fi ajutat sa fiti reintegrat. Nu stiu cum?! avand in vedere ca pe piata acum este cam mare "agitatie" si "panica". dar se pare ca firmele din articol fac acest lucru. Poate ei va sugereaza ceva. Succes!
Tothazan Sanda la 4 Februarie 2009, ora 09:03
Stimate profesor,inginer,formator...etc,oare cum se scrie corect : pleaca A-I nostri...sau pleaca AI nostri... .Astept raspuns stimate domn profesor,inginer,formator etc
Pavel Doina la 5 Februarie 2009, ora 20:37
Sunteti asa de multi,domnule profesor,formator,..... care suferiti de inteligenta! (ai nostri,ai lor - a-i da, a-i lua....).Sunteti constient ca de multi ani incoace , de cind exista o mare fluctuatie de personal la fiecare loc de munca,toti cei care eram mai vechi, am fost de nenumarate ori : profesori, formatori, invatatori ,pentru altii , care au venit, au vazut si au plecat.Si nu am cerut sa fim si remunerati....Fraieri,nu-i asa domnule formator? E mare lucru sa ai tupeu!!!!

  Inapoi la articolul Un divort prietenesc intre angajator si salariat: Outplacement-ul, pe val in vreme de criza

Setari Cookie-uri