Comentarii pe articolul Ce castiguri salariale nete au avut romanii in 2008


incotro Doamne?

Aniondra Nastase la 4 Februarie 2009, ora 13:26
incotro Doamne?
daca in ianuarie 2009 un inspector cu studii superioare si master si 20 de ani vechime are un salariu net de 778 cat avea anul trecut? si cat i-a crescut salariu.as vrea sa stiu cum faceti toate statisticile astea si de unde luati datele.pentru ca acum din banii astia se pune problema sa ne scada singurul spor pe care il avem.deci inca 10% din salariu jos.cum poate trai un om cu 6-7 milioane pe luna.se duc banii pe utilitati.de rate nu mai ajung si nu mai vb ca mancare nu ne mai trebuie.
si apoi trebuie sa vii in fata cetateanului zambitor si calm.de ce nu ne impucati?
sau trebuie inainte de moarte sa trecem prin tortura.eu una am vazut ca sunt salarii de sute de milioane de care nu s-a atins nimeni.tot bateti de cand lumea si pamantul pe functionari publici.unde sunt cateva salarii mari iar restul sunt muritori de foame.daca la un salariu de 40 de milioane iei 5 milioane ala poate trai si cu 35 de milioane.dar la in salariu de 8 daca iei 2 milioane e inuman.habar nu aveti de nimic. nu stiti ce se intampla in tara voastra guvernantilor.
Veronica Rad la 5 Februarie 2009, ora 15:51
asta asa e, dar care date sunt reale, cele care se fac publice la tv sau altele.de ce nu se fece ca in Polonia, sa se taie poensiile mari si nu cu 50% cu 70% si atunci cei care au sute de milioane tot raman cu ceva, sau se considera un drept castigat, si din salariile de sute de miloane su zeci multe ca in regii, autoritati, societati nationale si sa fac o redistribuire, nu ca la comunisti, dar nici asa.
eu am acelasi salar de 4 ani si sunt director intr-un domeniu care e demult in criza , pe care romanii sau , onor cei care ne conduc nici macar in luna decembrie n-au recunoscut ca Romania ar avea probleme sua ca nu va avea nevoie de bani de la FMI.
Vom vedea noi de cat de multi vor avea nevoie daca n-au restructurat sectoarele consumatoare de fonduri si resurse, cand cei care contribuie sunt din ce in ce mai putin si sumele sunt din ce in ce mai mici.
Ar trebui sa se trezeasca cat nu e prea tarziu, ca daca la noi se spune ca nici n-a inceput criza asa puternic, cum vom discuta in septembrie -octombrie.

  Inapoi la articolul Ce castiguri salariale nete au avut romanii in 2008