Comentarii pe articolul Monica Tatoiu, Oriflame: Criza imi amana plecarea de la conducerea companiei


creioanele de ochi retractabile

Chircu Mihaela la 5 Februarie 2009, ora 11:02
creioanele de ochi retractabile
Buna ziua,

Sunt reprezentant Oriflame de peste 10 ani. Nu m-am imbogatit din asta. Oriflame m-a ajutat sa rezolv anumite probleme minore: cadouri pt mine si pentru altii...si cam atat! Nu am facut o afacere din asta pt. ca am un serviciu...
Cu toate astea, am fost nemultumita de faptul ca acele creioane retractabile(dermatografe) pentru conturul ochillor nu au mai existat in catalog de aproape 2 ani, daca nu mai mult. Si nu numai eu am fost nemultumita ci si cei carora aveau incredere in Oriflame.
Pentru o doamna, creioanele acelea retractabile erau un vis implinit. Tocmai ce se cauta foarte mult, nu mai gasesti nicaieri. Am observat ca se fabrica inca creioanele fard...care sunt cautate dar nu la fel ca dermatograful negru retractabil.
Din cauza asta clientii se deplaseaza catre alte firme...
Una este sa ascuti un creion cu ascutitoarea, ti se mai rupe si varful, se murdareste si cea care-l foloseste...Unele creioane sunt chiar confectionate dintr-un material plastic, cred ca, combinat cu lemn si din acest motiv nu se ascut bine. Chiar si cu ascutitoarea de la Oriflame....
Ce vreau?! S-ar putea intr-o zi sa nu mai am pretentii la nimic...Mai ales ca acum e criza peste tot!
...Si totusi, n-o sa stam nemachiate, neconturate...Femeile au grija de frumusetea lor si acele creioane sunt un lux pentru orice doamna, dar e un lux necesar!
...Va rog, sa luati in consideratie ceea ce v-am scris! Nu este numai parerea mea, ci si a celor care foloseau acele creioane.
Asteptam readucerea in catalog a acelor creioane de contur retractabile, mai ales cele negre! Si celelalte culori, albastru, verde, maron! Toate au culori intense placute si de ajutor doamnelor!

Multumesc, pentru rabdarea de a ma fi citit!

Succes!

Cu respect,
Mihaela Chircu
Stefania la 6 Februarie 2009, ora 13:55
Creioanele retractabile de la Oriflame, un vis implinit!
Cui ii pasa de resursele din Marea Neagra, cui ii pasa ca nu mai avem cu ce sa ne platim ratele, cui ii pasa de Gordunov??!! Oameni buni, treziti-va! Creioanele retractabile aveau un rol important in viata noastra, a tuturor femeilor. CRED CA AR TREBUI SA PROTESTAM! Da, Mihaela, te sustin!!!! Fac un apel catre femeile din toata tara! O petitie, un miting, o manifestatie, orice!! Este dreptul nostru la creioane, retractabile, sa ni-l recastigam!!
Cine mai e cu mine??
Ioana la 6 Februarie 2009, ora 14:11
Da, Mihaela! Da, Stefania! Va sustin, aveti dreptate!!! eu zic ca trebuie sa infiintam o organizatie si apoi sa incepem campanie de awarness!!! Oamenii trebuie sa stie cu ce drama ne confruntam, noi, femeile! mergem la guvern, la presedentie, chiar la Haga! Lumea trebuie sa stie!!! femei din Romania, uniti-va!!!

  Inapoi la articolul Monica Tatoiu, Oriflame: Criza imi amana plecarea de la conducerea companiei

Setari Cookie-uri