Comentarii pe articolul Dinu Patriciu: Asistam la o manipulare politica


Nesimtire cu tupeu

Costi la 5 Februarie 2009, ora 16:52
Nesimtire cu tupeu
Domnule Patriciu, in numele tuturor romanilor jefuiti de petrolul tarii prin HG din noiembrie data de catre guvernul Tariceanu+Patriciu aveti macar bunul simt si taceti din gura. Ne luati de prosti pe toti de 20 de ani si cred ca nu mai aveti mult si o sa ne vindeti si pe noi.
N D la 6 Februarie 2009, ora 09:12
sunt de acord cu informatiile din "Nesimtire cu tupeu"
Nicolae Dimitriu la 6 Februarie 2009, ora 09:20
Partea cea mai frumoasa este ca astfel de comentarii nici nu se baga in seama!
In afara de isterie...... nimic nou.........
:-))
Florin la 6 Februarie 2009, ora 13:00
Da, asa este. Sunt de acord cu ce ai spus. Dar ca sa fiu mai elocvent nu cred ca este 'Domn' si nici ca ii pasa sau ii va pasa vreodata decat de proriul sau interes. Eu cred mai degraba ca Patriciu e de fapt un mare magar fara nici cel mai elementar scrupul in a-si bate joc de cei din jurul sau ca sa ma refer aici la poporul roman. Despre Tariceanu nu cred ca este nici el prea departe din acest punct de vedere cu mentiunea ca totusi trebuie sa admitem ca a facut si lucruri bune.
Luciavictoria Buricea la 8 Februarie 2009, ora 12:43
Saracu Patriciu... Va dati seama victima a cator manipulari a trebuit sa fie el ca sa ajunga unde a ajuns! Ar putea chiar sa ne dea in judecata pentru stresul pe care este nevoit sa-l suporte zilnic... pe noi, amaratii astia care purtam, inca, numele generic de POPOR ROMAN!

  Inapoi la articolul Dinu Patriciu: Asistam la o manipulare politica

Setari Cookie-uri